Vacatures 12 nieuw
Praktische info
Adres:
Van Bergenhenegouwenlaan 2,
2685 GB Poeldijk
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Zorgwoning voor ouderen met een verstandelijke beperking
van Bergenhenegouwenlaan 2a-b-c

Wonen

Je gaat vandaag naar de kapper! Het is tijd voor je permanent. De kapster is heel aardig, ze legt uit wat ze gaat doen. Algauw zit je met krulspelden onder de kap, een tijdschrift te lezen. Voordat je het weet is het alweer klaar! De spelden mogen eruit. Je kijkt in de spiegel, dat ziet er goed uit. Als je thuis komt, kom je op de gang een paar medebewoners tegen. “Heb je je haar laten doen? Ziet er goed uit!” zegt je buurman terwijl je langs loopt. Tijdens de lunch krijg je er nog meer complimenten over. Ideaal zo’n kapper in de buurt van huis!

In het kort

De Van Bergenhenegouwenlaan 2a-b-c is een adres van ’s Heeren Loo, in het gebouw van Woonzorgcentrum de Terwebloem in Poeldijk. In de Terwebloem biedt Pieter van Foreest zorg en begeleiding aan ouderen. Ook biedt zij intensieve dementiezorg. We werken zo goed mogelijke samen met Pieter van Foreest en met De Terwebloem.

Woonzorgcentrum de Terwebloem

In Woonzorgcentrum de Terwebloem wonen op de derde verdieping achttien ouder wordende mensen met een verstandelijke beperking. Deze plek noemen we de Van Bergenhenegouwenlaan 2. De ouderen wonen in drie verschillende groepen. We bieden hen 24-uurszorg, begeleiding en dagbesteding. In het gebouw van De Terwebloem zijn onder andere een bibliotheek, een kapsalon en pedicure.

Poeldijk: omgeving

De Van Bergenhenegouwenlaan ligt in een rustige wijk in het dorp Poeldijk, gemeente Westland. Poeldijk is met de auto goed bereikbaar vanaf Den Haag, Delft en Hoek van Holland.

Begeleiding en zorg voor ouderen

Op de Van Bergen Henegouwenlaan 2 wonen ouderen met een verstandelijke beperking. Op de drie adressen a, b en c bieden wij verschillende begeleiding en zorg. Op Van Bergenhenegouwenlaan 2a wonen vooral licht verstandelijk beperkte ouderen. Op 2b bieden wij vooral zorg (ook verpleegtechnisch) aan ouderen met een ernstige tot zeer ernstige verstandelijke en/of meervoudige beperking. Op 2c wonen vooral ouderen met dementie.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, chat, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op