Begeleid wonen voor ouderen in een rustige wijk in Druten. | 's Heeren Loo
Vacatures 15 nieuw
Praktische info
Adres:
van Hellemondtlaan 1-3-5-7,
6651 TS Druten
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in Druten
Van Hellemondtlaan 1-3-5-7

Wonen

Rustig wakker worden in je eigen slaapkamer. De begeleiding is aanwezig voor de hulp die jij nodig hebt. In de gezamenlijke woonkamer staat de koffie al klaar. Je gaat lekker op de bank zitten en maakt een praatje met je huisgenoten. De begeleiding loopt nog langs met een schaal met koekjes. Lekker! Na de koffie is het tijd voor een wandeling in de wijk. Dit doen jullie elke dag als het mooi weer is. Na de wandeling is het alweer tijd voor de lunch. Eet smakelijk!

In het kort

Van Hellemondtlaan 1-3-5-7 zijn vier woningen voor ouderen met een verstandelijke beperking. Sommige bewoners hebben daarnaast een lichamelijke beperking en/of psychiatrische problematiek of gedragsproblematiek. In elke woning is er plek voor zes bewoners. Er wordt per individu gekeken welke zorg het beste aansluit en wat iemand verder nodig heeft. Hierbij staan structuur, veiligheid, vertrouwen en ondersteuning centraal. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig.

Woning

De vier woningen zijn verdeeld over twee verdiepingen. Elke woning is ruim opgezet en heeft een eigen voordeur. De woonkamer en de keuken worden gedeeld. Je hebt een eigen zit-/slaapkamer. De doucheruimte en het toilet worden gedeeld met 1 andere bewoner. Daarnaast is er nog een grote badkamer met ligbad. Elke woning heeft een eigen tuin of dakterras. 

Omgeving

De woningen zijn gevestigd in een woonwijk in Druten op locatie Boldershof. In deze wijk wonen mensen met en zonder verstandelijke beperking als buren naast elkaar. De wijk is ruim en heeft een groene omgeving. De woningen liggen dicht bij de rivier De Waal waar je mooie moerasachtige gebieden vindt. In het centrum van Druten vind je verschillende voorzieningen zoals winkels, supermarkten en cafetaria’s. Ook heeft Druten een kinderboerderij, een gymzaal en een zwembad. De dagbestedingslocaties en het gezondheidscentrum zijn ook in de wijk gevestigd. Verder kun je terecht bij de evenementenhal in Druten voor activiteiten. Deze locatie ligt op loopafstand van je appartement.

Er rijden bussen vanuit onder andere het busstation van Druten en Nijmegen Centraal naar het centrum van Druten. Vanaf het centrum is het ongeveer tien minuten lopen naar je appartement.

Voor wie?

De woningen zijn geschikt voor ouderen met een verstandelijke beperking en/of psychiatrische problematiek of gedragsproblematiek. Verder hebben sommige bewoners een lichamelijke beperking. Er wordt 24 uur per dag intensieve begeleiding geboden.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op