Begeleid wonen met intensieve verzorging in Druten | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw
Praktische info
Adres:
van Hellemondtlaan 9-11-13-15,
6651 TS Druten
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen op locatie Boldershof in Druten
Van Hellemondtlaan 9-11-13-15

Wonen

Het is weer tijd voor een middagwandeling. Je begeleider haalt je op uit de gezamenlijke woonkamer en neemt je mee naar buiten. Je merkt al snel dat het mooi weer is buiten. Je hoort de vogels en voelt de wind langs je heen gaan. De zon schijnt en er is geen wolkje aan de lucht te zien. De frisse lucht doet je goed. Jullie maken een rondje door de woonwijk en lopen ook nog even langs de Waal. Als je weer thuis komt, krijg je wat te drinken en te eten. Dat gaat er wel in na een lange wandeling!

In het kort

Aan de Van Hellemondtlaan 9-15 zijn vier woningen gevestigd. Er wonen mensen met een (zeer) ernstige verstandelijke beperking die lichamelijk beperkt zijn. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig. Per bewoner wordt er gekeken wat diegene nodig heeft. De begeleiding richt zich op de dagelijkse verzorging en de specifieke begeleidingsvraag van de bewoner. Hierbij ligt de focus op het behouden van vaardigheden en de regie op het eigen leven.

In elke woning wonen zes volwassenen/senioren. Overdag is er een vorm van dagbesteding binnen de woning of bij een dagbestedingslocatie.

Woning

De vier woningen hebben allen twee verdiepingen. Op de begane grond zit de gemeenschappelijke woonkamer met keuken. Elke bewoner heeft een eigen slaapkamer met zitgedeelte. De badkamer met douche en toilet worden gedeeld met 1 andere bewoner. Daarnaast is er een grote gemeenschappelijke badkamer met een ligbad. Elke woning heeft een tuin of dakterras. De woningen zijn goed toegankelijk voor mindervaliden. Verder beschikken de woningen over een uitluister unit en deurmeldcontacten bij de slaapkamers en bij de buitendeur. 

Omgeving

De woningen zijn gevestigd in een woonwijk in Druten op locatie Boldershof. In deze wijk wonen mensen met en zonder verstandelijke beperking als buren naast elkaar. De wijk is ruim en heeft een groene omgeving. De woningen liggen dicht bij de rivier De Waal waar je mooie moerasachtige gebieden vindt. In het centrum van Druten vind je verschillende voorzieningen zoals winkels, supermarkten en cafetaria’s. Ook heeft Druten een kinderboerderij, een gymzaal en een zwembad. De dagbestedingslocaties en het gezondheidscentrum zijn ook in de wijk gevestigd. Verder kun je terecht bij de evenementenhal in Druten voor activiteiten. Deze locatie ligt op loopafstand van je appartement.

Er rijden bussen vanuit onder andere het busstation van Druten en Nijmegen Centraal naar het centrum van Druten. Vanaf het centrum is het ongeveer tien minuten lopen naar je appartement.

Voor wie? 

De woningen zijn geschikt voor volwassenen en senioren met een (zeer) ernstige verstandelijke beperking. De meeste bewoners hebben daarnaast een lichamelijke beperking.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op