Steunpunt Noordwijk - begeleid zelfstandig wonen | 's Heeren Loo
Vacatures 13 nieuw
Praktische info
Adres:
Van Limburg Stirumstraat 1-1a,
2201 JK Noordwijk
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Steunpunt in het centrum van Noordwijk
Van Limburg Stirumstraat 1-1a

Behandelen Vrije tijd

Bij het steunpunt in het centrum van Noordwijk ben je altijd van harte welkom. Kom gezellig langs voor een kopje koffie of een leuk praatje. Heb je hulp nodig of heb je vragen? Dan staan wij ook voor jou klaar. Geen vraag is te gek!

In het kort

Op deze locatie in Noordwijk bevindt zich een steunpunt voor mensen met een lichte verstandelijke beperking. Het steunpunt is onderdeel van een aantal studio’s en groepswoningen. Het steunpunt is er voor mensen die zelfstandig wonen en af en toe wat hulp kunnen gebruiken. De begeleiding wordt aan huis geboden en richt zich vooral op het bieden van structuur en het leren van vaardigheden.

Een plek om te ontmoeten

Op de locatie zijn begeleiders aanwezig. Zij maken gebruik van een kantoorruimte waaruit ze werken. Daarnaast is er nog een grote ontmoetingsplek. Hier kun je terecht voor al je vragen, een kopje koffie, een praatje of gewoon om te ontspannen!

Het steunpunt is te vinden in het centrum van Noordwijk. In de omgeving staan meerdere appartementen en groepswoningen van ’s Heeren Loo. Het centrum heeft diverse voorzieningen zoals winkels, restaurants en cafetaria’s.

Op loopafstand zit het prachtige Landgoed Offem. Dit landgoed is zeer geschikt voor mooie wandelingen. Daarnaast is Noordwijk aan Zee, en daarbij het strand, nog geen 10 minuten fietsen. Met het openbaar vervoer ben je er binnen een kwartier.

Voor wie?

De ondersteuning die vanuit het steunpunt wordt geboden, is gericht op mensen met een lichte verstandelijke beperking. Je woont zelfstandig, maar hebt af en toe behoefte aan ondersteuning. Daarnaast is het steunpunt beschikbaar in gevallen van nood.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op