Begeleid wonen in een groepswoning in Noordwijk | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw
Praktische info
Adres:
Van Limburg Stirumstraat 3-3a,
2201 JK Noordwijk
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Groepswoning in het centrum van Noordwijk
Van Limburg Stirumstraat 3-3a

Wonen

Vanuit je woning loop je zo het centrum van Noordwijk in. Ideaal om even snel boodschappen te doen! Het centrum heeft een gezellige sfeer en er zijn veel voorzieningen te vinden.

Wil je even uitwaaien? Dat kan natuurlijk ook in Noordwijk. De prachtige stranden bieden heerlijke ontspanning en een mooi uitzicht op zee. Gelukkig woon jij lekker dichtbij en kun je regelmatig genieten van de kust!

In het kort

Midden in het centrum van Noordwijk is een groepswoning gevestigd voor mensen met een matige verstandelijke beperking. Er is 24-uurs begeleiding aanwezig. De begeleiding is gericht op het bieden van zorg en een veilige omgeving. Daarnaast werken de bewoners aan het vergroten van de zelfredzaamheid en leren ze vaardigheden aan. Elke bewoner heeft een eigen ontwikkelingsplan waarin steeds kleine stappen worden gemaakt.

Overdag gaan de bewoners naar dagbesteding. Ook worden er regelmatig gezamenlijke activiteiten gedaan.

De woning

De woning heeft twee verdiepingen met een lift. Elke bewoner heeft een eigen slaapkamer. De meeste slaapkamers hebben daarbij een eigen badkamer. De twee slaapkamers op de begane grond delen een aangepaste badkamer.

Er is een grote gezamenlijke woonkamer met open keuken. Deze ruimte wordt veel gebruikt door de bewoners.

De woning heeft verder een tuin. De tuin en de begane grond van de woning zijn goed toegankelijk voor mindervaliden.

Wonen in Noordwijk

Noordwijk is een prachtige locatie om te wonen. Je woont bij het strand en je hebt daarnaast veel mooie groengebieden in de buurt. De woning is te vinden in het centrum van Noordwijk. Het centrum heeft diverse voorzieningen zoals winkels, restaurants en cafetaria’s.

In de omgeving staan meerdere appartementen en groepswoningen van ’s Heeren Loo. Ook zit naast de woning een ontmoetingsplek voor mensen met een verstandelijke beperking. Hier ben je altijd welkom voor al je vragen, een praatje of een kopje koffie.

Op loopafstand zit het prachtige Landgoed Offem. Dit landgoed is zeer geschikt voor mooie wandelingen. Daarnaast is Noordwijk aan Zee, en daarbij het strand, nog geen 10 minuten fietsen. Met het openbaar vervoer ben je er binnen een kwartier.

Voor wie?

De groepswoning is bestemd voor jongeren en ouderen met een matige verstandelijke beperking. Op nummer 3 wonen ouderen en op nummer 3a wonen jongeren. Een aantal bewoners hebben daarnaast bijkomende psychiatrische problematiek.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op