Begeleid zelfstandig wonen in een appartement - Druten | 's Heeren Loo
Vacatures 15 nieuw
Praktische info
Adres:
Veerstraat 38-40,
6651 AX Druten
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid zelfstandig wonen in een appartement in Druten
Veerstraat 38-40

Wonen

Altijd al op jezelf willen wonen? Maar vind je het toch gezellig om af en toe bij te kletsen met een huisgenoot? Dan is dit appartement perfect voor jou! Je woont zelfstandig in een appartement samen met een huisgenoot. Je kunt gezellig samen koken in de gezamenlijke keuken. Op je eigen balkon geniet je in de zomerperiode van een heerlijk zonnetje.

In het kort

Aan de Veerstraat 38-40 zijn twee appartementen gevestigd voor volwassenen met een lichte verstandelijke beperking. De bewoners wonen zo zelfstandig mogelijk. Daarnaast is er begeleiding beschikbaar op vaste tijdstippen in de week of op afspraak. De bewoners kunnen altijd hulp inschakelen als het nodig is. De begeleiding richt zich vooral op de krachten en talenten van ieder individu. Ook staat het creëren van nieuwe mogelijkheden voor de bewoners centraal binnen de begeleiding.

Het appartement 

De appartementen aan de Veerstraat zijn gevestigd in een flatgebouw. Elk appartement heeft een eigen entree. De woonkamer met open keuken deel je met je huisgenoot. Je hebt een eigen slaapkamer. De badkamer en het aparte toilet worden ook gedeeld. Aan de woonkamer is een balkon gevestigd. Er is een lift aanwezig in het gebouw. 

Omgeving

De appartementen zijn gevestigd in Druten op locatie Boldershof. Er is een hoop te doen in de omgeving. Zo loop je binnen een paar minuten naar het zwembad of de gymzaal. Tevens heb je een kinderboerderij en een lunchcafé op steenworp afstand liggen. Ook kun je heerlijk wandelen in het nabijgelegen bos of over de Waaldijk. Het centrum van Druten is op loopafstand dus je kunt gemakkelijk naar de winkels, cafés en restaurants. 

Werk en dagbesteding

Ook zijn er natuurlijk verschillende werk- en dagbestedingslocaties in de nabije omgeving. Zou je graag in de horeca willen werken? Dan is Lunchcafé Pauli’s echt wat voor jou! Hier verzorg je dagelijks buffetten, maar ook feestjes en catering op locatie. Daarnaast kun je een interne horeca-opleiding doen en zo een diploma halen.

Of werk je liever in een winkel? Bij winkel Uit de Kunst help je mee met het prijzen van artikelen en sta je achter de kassa. Ook ga je inpakken en bevoorraden. Kortom, je leert hier alles over het werken in een winkel!

Dit zijn slechts 2 voorbeelden van werk- en dagbestedingen in Druten. Er zijn er nog veel meer, ook die zeker bij jou passen! 

Voor wie?

De appartementen zijn bestemd voor volwassen bewoners met een lichte verstandelijke beperking en/of psychiatrische problematiek. De bewoners wonen zo zelfstandig mogelijk onder begeleiding.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op