Begeleid wonen - woonzorgpark Wekerom - logeren en wonen | 's Heeren Loo
Vacatures 13 nieuw
Praktische info
Adres:
Veldmuisstraat 3-5-7-9,
6733 SK Wekerom
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Veldmuisstraat 3 (Vlinder)
Veldmuisstraat 3

Wonen

Samen met je huisgenoten ontbijt je aan de tafel in de gezamenlijke woonkamer. Er zijn ook een aantal logés die mee eten. Toch wel gezellig om nieuwe mensen te zien! Vanmiddag gaan jullie met zijn allen een wandeling maken door het bos. Het is gelukkig mooi weer, dus de paraplu hoeft niet mee. Maar eerst is het tijd om naar de dagbesteding te gaan!

In het kort

Veldmuisstraat 3 is een woning voor volwassenen met een (zeer) ernstige meervoudige beperking. Er zijn vier vaste bewoners. Daarnaast zijn er maximaal drie logés. De logés kunnen doordeweeks en in het weekend terecht. Binnen de woning is er 24 uur per dag begeleiding en zorg beschikbaar. De begeleiding richt zich vooral op het bieden van structuur, rust en gezelligheid. Overdag hebben de bewoners dagbesteding vanuit huis of buiten huis.

Woning

De woning heeft een grote gemeenschappelijke huiskamer met open keuken. De bewoners en de logés hebben allemaal een eigen slaapkamer. Er zijn twee aangepaste badkamers die gedeeld worden. Verder is er een snoezelruimte waar de bewoners in kunnen rusten. De woning beschikt over een tuin met beschut terras. De woning en de tuin zijn goed toegankelijk voor mindervaliden.

Omgeving

De woning is gevestigd op het woonzorgpark De Hartenberg in Wekerom. In dit woonzorgpark wonen ongeveer 200 mensen met een verstandelijke beperking. De omgeving is er heerlijk rustig en je bent omgeven door mooie natuurgebieden.

In het park is veel te doen en te beleven. Zo is er een kinderboerderij, een openluchttheater en voorzieningen voor wellness en recreatie. Verder is er onder andere een supermarkt, een kerk en winkels. Ook zijn er diverse dagbestedingslocaties en werkvoorzieningen voor de bewoners gevestigd op het park. 

Het park is ingericht voor voetgangers en fietsers. Het is er dus lekker rustig qua verkeer. Alles binnen het woonzorgpark is te voet te bereiken. 

Dichtbij bevindt zich het prachtige gebied de Veluwe. Dit gebied is erg geschikt voor wandelingen. 

Bij het woonzorgpark zitten twee bushaltes met bussen naar Apeldoorn en station Ede-Wageningen. Deze zijn te voet te bereiken vanaf de woning.

Voor wie? 

De woning is geschikt voor mensen met een (zeer) ernstige meervoudige beperking. Er komt epilepsie voor en moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG). Daarnaast wordt er veel verpleegkundige zorg gegeven. De leeftijd ligt tussen de 18 en 25 jaar.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op