Beschermd wonen in Wekerom - De Hartenberg | 's Heeren Loo
Vacatures 13 nieuw
Praktische info
Adres:
Veldmuisstraat 7-9,
6733 SK Wekerom
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Veldmuisstraat 7-9 (De Haven 2-4)
Veldmuisstraat 7-9

Wonen

Nog even en de dag zit er alweer op. Vandaag heb je op de dagbesteding nieuwe muziek geluisterd en een leuke film gekeken. Je hebt net in de gezamenlijke woonkamer heerlijk gegeten met je huisgenoten. Nu is het tijd voor ontspanning. Je neemt nog een warm bad voordat je gaat slapen. De begeleiding helpt je waar nodig.

In het kort

De Veldmuisstraat 7-9 is een woning voor volwassenen met een ernstige verstandelijke beperking.  Er is 24-uurs begeleiding aanwezig. De begeleiding richt zich vooral op het bieden van structuur, duidelijkheid en rust. Ook staat een gezellige sfeer binnen de woning centraal. Bewoners gaan overdag naar dagbesteding. Daarnaast gaan de bewoners regelmatig naar georganiseerde activiteiten.

Woning

Veldmuisstraat 7-9 is een geschakelde twee-onder-een-kap woning. De woning is gelijkvloers en goed toegankelijk voor mindervaliden. Er zijn twee gemeenschappelijke woonkamers. In de grote woonkamer zit een open keuken. Elke bewoner heeft een eigen slaapkamer. Daarnaast is er nog een ontspanningsruimte. De badkamers worden gedeeld. Verder is er een tuin met een beschut terras.

Omgeving

De woning is gevestigd op het woonzorgpark De Hartenberg in Wekerom. In dit woonzorgpark wonen ongeveer 200 mensen met een verstandelijke beperking. De omgeving is er heerlijk rustig en je bent omgeven door mooie natuurgebieden.

In het park is veel te doen en te beleven. Zo is er een kinderboerderij, een openluchttheater en voorzieningen voor wellness en recreatie. Verder is er onder andere een supermarkt, een kerk en winkels. Ook zijn er diverse dagbestedingslocaties en werkvoorzieningen voor de bewoners gevestigd op het park. 

Het park is ingericht voor voetgangers en fietsers. Het is er dus lekker rustig qua verkeer. Alles binnen het woonzorgpark is te voet te bereiken. 

Dichtbij bevindt zich het prachtige gebied de Veluwe. Dit gebied is erg geschikt voor wandelingen. 

Bij het woonzorgpark zitten twee bushaltes met bussen naar Apeldoorn en station Ede-Wageningen. Deze zijn te voet te bereiken vanaf de woning.

Voor wie? 

De woning is geschikt voor volwassenen met een ernstige verstandelijke beperking. Daarnaast hebben een aantal bewoners psychiatrische problemen, gedragsproblemen en/of autisme. De leeftijd ligt tussen de 18 en 65 jaar.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op