Verzorging en begeleid wonen in Wekerom | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw
Praktische info
Adres:
Apeldoornseweg 60,
6733 SB Wekerom
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Verzorging en begeleid wonen in Wekerom Plataanhof
Apeldoornseweg 60

Wonen

Na een lange dag op de dagbesteding heb jij altijd zin om naar de dieren te gaan. Vanaf daar ga je met je vaste begeleider op weg, naar de kinderboerderij. De geiten mekkeren je al tegemoet. Ze kennen jou en weten dat je vaak met wat lekkers naar ze toe komt. Dus luidkeels mekkeren doen ze! Je geeft ze een paar broodkorsten, niet te veel want dat is niet goed voor ze. Je kijkt nog even rond op de boerderij, en dan gaan jullie weer naar huis. Een heerlijke maaltijd staat al op je te wachten: lasagne!

In het kort

Plataanhof 1 en 2 zijn twee groepswoningen aan de Apeldoornseweg in Wekerom. De woningen staan op woonzorgpark De Hartenberg. We begeleiden en verzorgen jou en stimuleren je om je te uiten. Dit aan de hand van de methodes Triple C en Invra/Op Eigen Benen. Op het bosrijke woonzorgpark is altijd genoeg te doen, zo kun je gaan zwemmen of breng een bezoek aan de kinderboerderij.

Groepswoningen twee-onder-één-kap

Plataanhof 1 en 2 zijn twee groepswoningen aan de Apeldoornseweg in Wekerom. Deze twee-onder-één-kapwoningen staan op woonzorgpark De Hartenberg.

Plataanhof 1 heeft naast de woning een aanbouw voor twee bewoners. Er zijn twee verdiepingen, ook voor de aanleunwoning. Boven zijn een toilet en een slaapkamer. Beneden zijn de andere 9 ruime slaapkamers, 3 douches, 5 toiletten en een grote, afgesloten tuin.

Op Plataanhof 2 zijn beneden 8 slaapkamers, een open keuken, een grote badkamer, een losse douchecel en drie toiletten. De badkamer is geschikt voor mensen met een lichamelijke beperking. Boven is nog een slaapkamer met toilet.

Hoe ziet je dag eruit op De Hartenberg?

De Plataanhof is op woonzorgpark De Hartenberg. Iedereen van de Plataanhof gaat negen dagdelen per week naar de dagbesteding, elders op het terrein van de Hartenberg. Vrijdagmiddag ben je vrij. Je kunt daarnaast op het bosrijke terrein heerlijk wandelen of fietsen. Er zijn vele activiteiten, en als je je familie mist, kan een familiebezoek natuuurlijk ook.

Bereikbaarheid: Ede-Wageningen

De bereikbaarheid van Plataanhof met het openbaar vervoer is goed. De bus stopt om de hoek en je staat in een kwartiertje op station Ede-Wageningen.

Verzorging en begeleid wonen in Wekerom

Op Plataanhof 1 wonen negen mensen met een matige verstandelijke beperking tussen de 27 en 65 jaar. Een aantal bewoners heeft een meervoudige handicap; sommigen gebruiken niet alleen buiten maar ook binnen een rolstoel. Sommige bewoners hebben epilepsie en gedragsproblemen. Op deze groep verzorgen en begeleiden wij vooral. Ook leren wij bewoners om kleine huishoudelijke klusjes te doen. Op Plataanhof 2 zijn de bewoners matig tot ernstig verstandelijk beperkt. Eén bewoner heeft een meervoudige beperking en heeft een rolstoel. Een aantal bewoners kan niet verbaal communiceren. We moedigen bewoners aan om zoveel mogelijk dingen zelf te doen en om  zich goed te uiten.

Contact

Neem contact op