Zwembad en sporthal Willem van den Bergh | 's Heeren Loo
Vacatures 11 nieuw
Praktische info
Adres:
Vioollaan 5,
2201 ZN Noordwijk
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Zwembad en sporthal Willem van den Bergh
Vioollaan 5

Werk of dagbesteding Behandelen

Baantjes trekken, spelen met de bal, oefeningen doen, een duik nemen. Genoeg te doen in het zwembad en de sportzalen van woonzorgpark Willem van den Bergh. Of je hier nou komt voor dagbesteding of oefentherapie. Bij ons ben je aan het juiste adres!

In het kort

Aan de Vioollaan 5 in Noordwijk zitten de sportzalen en het zwembad van woonzorgpark Willem van den Bergh. Bewoners van het park kunnen hier terecht voor beweging(stherapie), dagbesteding en ontspanning.

Locatie 

Het zwembad en de sportzalen zijn gevestigd aan de Vioollaan 5 op woonzorgpark Willem van den Bergh in Noordwijk. De locatie bestaat uit een binnenzwembad en verschillende sportzalen. Ook zijn er kleedkamers aanwezig. 

Voor wie?

Het zwembad en de sportzalen worden gebruikt door de bewoners en begeleiders van woonzorgpark Willem van den Bergh. Bijvoorbeeld kinderen die 1 op 1 begeleiding nodig hebben tijdens het sporten of zwemmen. Daarnaast is het voor externen mogelijk het zwembad of de sportzalen te huren.

Openingstijden 

Het zwembad en de sportzalen zijn dagelijks geopend van 9.00 tot 16.00 uur. Daarbuiten is het mogelijk op afspraak te komen.

Contact

Neem contact op