Logeerhuis in Beekbergen | 's Heeren Loo
Vacatures 15 nieuw
Praktische info
Adres:
Voorste Kerkweg/V. Limb.Stirumweg 20/12,
7361 ET Beekbergen
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Logeerhuis in Beekbergen
Voorste Kerkweg 20

Hulp thuis Vrije tijd Logeren

Vandaag staat er een leuke activiteit op de planning. Deze keer gaat het om samenwerken. De tuin is omgetoverd tot één groot speelparadijs. Er liggen verschillende spelletjes verspreid over het veld. De groepjes zijn gemaakt. 3, 2, 1… en starten maar!

In het kort

Aan de Voorste Kerkweg in Beekbergen is een logeerhuis gevestigd. Jongeren en jongvolwassenen kunnen bij ons terecht voor kortdurende opvang. De vraag kan voortkomen vanuit de behoefte van het gezin (ontlasting) of van de jongere zelf (opdoen van sociale contacten).

Wij bieden vakantieopvang, weekendopvang en opvang doordeweeks. Ook is het mogelijk om na school of op doordeweekse schooldagen te komen. De begeleiding richt zich vooral op ontwikkeling, veiligheid en sfeer.

Het logeerhuis

Het logeerhuis bestaat uit een vrijstaande woning met twee gedeeltes. Elk deel heeft een eigen gezamenlijke woonkamer met keuken. In totaal zijn er 10 slaapkamers beschikbaar. De badkamers worden gedeeld. De woning heeft verder een grote tuin met skelters, trampolines, een zandbak en een voetbalveldje. Overdag en ’s nachts is er altijd begeleiding aanwezig.

Omgeving

Het logeerhuis is gevestigd in Beekbergen, een dorpje dichtbij Apeldoorn. Het dorp heeft diverse voorzieningen zoals een supermarkt en een ijssalon. Daarnaast maken wij regelmatig gebruik van de faciliteiten van ’s Heeren Loo aan de Voorwaarts in Apeldoorn. Hier zijn onder andere een zwembad en een Brasserie gevestigd. 

Voor wie?

Het logeerhuis is er voor jongeren en jongvolwassenen met een verstandelijke beperking. De leeftijd ligt tussen de 6 en 30 jaar.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op