Begeleid wonen vlakbij het strand in Katwijk | 's Heeren Loo
Vacatures 13 nieuw
Praktische info
Adres:
Voorstraat 119,
2225 EN Katwijk
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen vlakbij het strand in Katwijk
Voorstraat 119

Wonen

Vandaag is het tijd voor een dagje strand. De begeleiding gaat met jullie mee. Je voelt de wind in je haren. De zee ruik je al van een afstand. Jullie wandelen langs de kust. Het is jammer genoeg nog geen zwemweer, maar dat maakt niet uit. Na afloop drinken jullie gezellig koffie in de strandtent. En het mooiste van alles? Het is op loopafstand van jouw prachtige woning!

In het kort

Dit is een groepswoning waar we ondersteuning bieden aan volwassenen en senioren met een verstandelijke beperking. Er is 24-uurs zorg. ’s Nachts is er een slaapwacht aanwezig, die ondersteund wordt door een uitluistersysteem. Kleine ontwikkelingen en het behouden van de zelfstandigheid vinden we nog steeds belangrijk. Ook sociaal contact staat hier centraal; we besteden veel aandacht aan de sfeer binnen de groep. Zo creëren we voor alle bewoners een veilige en warme omgeving.

De woning

Voorstraat 119 is een voormalige dokterswoning. Het huis heeft twee verdiepingen en een zolder. Aan de westkant ligt een tuin, die grenst aan de woning op de Anna Dwarsstraat. De woning is in 2012 volledig gerenoveerd.

Iedere bewoner heeft een slaapkamer met eigen badkamer. De woning heeft verder een slaapwachtkamer/kantoor. In de gezamenlijke huiskamer met keuken, zitgedeelte en eettafel eten en drinken we regelmatig samen.

De woning is geschikt voor mensen die minder mobiel zijn en bijvoorbeeld gebruik maken van een rollator. Ondanks de lift is de woning niet geschikt voor mensen die afhankelijk zijn van een rolstoel.

Omgeving

In de Voorstraat woonde vroeger de voorname, gegoede burgerij. Er staan statige panden en er is veel groen te vinden. Op 5 minuten loopafstand is nog een groepswoning van ’s Heeren Loo. Om de hoek vind je een bushalte.

In de buurt is een supermarkt, bakker en drogist. Er is een winkelcentrum op 8 minuten loopafstand. We maken gebruik van de medische voorzieningen op de hoofdlocatie op woonzorgpark Willem van den Bergh in Noordwijk.

Vrije tijd en dagbesteding

De vrijetijdsinvulling verschilt per persoon. We maken zowel gebruik van het aanbod van het woonzorgpark Willem van den Bergh in Noordwijk als daarbuiten. Het zwembad en de sporthal zijn makkelijk te bereiken, lopend of met de fiets.

De meeste bewoners gaan naar de creatieve dagbesteding Paspartoe aan de Voorstraat. Een enkele bewoner bezoekt lunchroom Hebbes Warmond. 

Nabij het strand

De woning ligt op ongeveer 10 minuten loopafstand van het strand en de boulevard. Je hoeft dus nooit ver te lopen voor een heerlijke dag aan zee!

Wie wonen er op de Voorstraat?

De doelgroep van de woning op de Voorstraat bestaat uit mannen en vrouwen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Ook visuele beperkingen en niet-aangeboren hersenletsel komen voor. De begeleiding is vooral gericht op senioren.

Heb je interesse om bij ons te komen wonen, dan kun je altijd contact opnemen.

Adres

Voorstraat 119
2225 EN
Katwijk

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op