Begeleid wonen in Nijkerk | 's Heeren Loo
Vacatures 10 nieuw
Praktische info
Adres:
Vrijheidslaan 119-121,
3861 JG Nijkerk
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in een rustige woonwijk
Vrijheidslaan 119-121

Wonen

Vandaag ga je gezellig wandelen door de stad met je huisgenoten. Jullie stoppen onderweg bij een leuk cafeetje. Het is lekker warm binnen. Je besteld een heerlijke kop chocomelk. Na de stop wandelen jullie weer richting huis. In de gezamenlijke woonkamer luister je nog even muziek voordat het eten klaar is. De begeleider roept, dat betekent dat je aan tafel mag gaan zitten. Eet smakelijk!

In het kort

Aan de Vrijheidslaan 119-121 zijn woningen gevestigd voor mensen met een verstandelijke beperking. Er zijn in totaal acht bewoners. De begeleiding is 24 uur per dag beschikbaar. De begeleiding richt zich vooral op het bieden van structuur, duidelijkheid en een veilige leefomgeving.

Wonen in een villa

De woningen zijn ruim opgezet. Er is een gezamenlijke woonkamer met keuken. Elke bewoner heeft een eigen slaapkamer. De badkamers worden gedeeld. 

Omgeving

De woningen zijn gevestigd in een rustige woonwijk in Nijkerk. In de woonwijk wonen mensen met en mensen zonder een verstandelijke beperking als buren naast elkaar.

Dichtbij bevindt zich het centrum van de woonwijk. Hier zijn onder andere diverse winkels en cafetaria’s te vinden. Het centrum van Nijkerk is ongeveer 10 minuten fietsen. Ook zijn er verschillende dagbestedingen en werkgelegenheden in de buurt.

Het station van Nijkerk ligt aan de rand van het centrum en is ook goed te bereiken op de fiets. De treinen gaan richting Zwolle en Utrecht Centraal.

Voor wie? 

De villa is geschikt voor volwassenen met verstandelijke beperking.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op