Begeleid zelfstandig wonen op Urk - De Parelhof | 's Heeren Loo
Vacatures 13 nieuw
Praktische info
Adres:
Waakhoogte 33 t/m/ 67,
8322 BT Urk
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid zelfstandig wonen op Urk
Waakhoogte 33 t/m 67

Wonen

Het is weer weekend! Er staan veel leuke dingen op de planning. Vanmiddag komt de familie op bezoek. Je gaat daarvoor nog even langs de supermarkt voor een lekker taartje. De koffie en de thee heb je al in huis. Je verwelkomt je familie in je eigen woonkamer. Na een gezellige middag is het weer tijd voor de familie om naar huis te gaan. Maar de gezelligheid is voor jou nog niet voorbij! Er staat vanavond een lekker diner op de planning met alle bewoners van de etage. Je kijkt er nu al naar uit!

In het kort

Aan de Waakhoogte op Urk zit appartementencomplex ‘De Parelhof’. De Parelhof is een ouderinitiatief. In het complex wonen 17 mensen met een verstandelijke beperking. Er zijn drie leefgroepen met ieder een eigen doelgroep. De ene groep is zelfstandiger dan de ander. Per bewoners wordt er gekeken welke groep het beste aansluit.

De Parelhof

De Parelhof heeft drie etages. De appartementen zijn allemaal geschikt voor één bewoners. Elk appartement beschikt over een woonkamer met keuken, slaapkamer en een badkamer. Naast de appartementen zijn er ook gezamenlijke ruimtes. Op elke etage bevindt zich een algemene woonkamer met keuken. Ook is er een logeerkamer met badkamer aanwezig. De twee kantoren met een slaapkamer zijn bedoeld voor de begeleiding. 

Omgeving

Op Urk is het prachtig wonen. De gemeente ligt aan het IJsselmeer en beschikt over een mooie haven. Het complex staat midden in een woonwijk aan de rand van Urk. Op loopafstand bevindt zich een winkelcentrum met diverse voorzieningen als winkels en cafetaria’s.

Verder ligt het appartementencomplex dichtbij een mooi groen gebied. Voor uitgebreide wandelingen is het Urkerbos geschikt. Dit bos is gelegen aan het IJsselmeer en is vanaf de woning ongeveer vijf minuten fietsen. 

Voor wie?

Het appartementencomplex is bedoeld voor mensen met een verstandelijke beperking. Elke etage heeft een eigen doelgroep. Op de begane grond wordt er veel aandacht besteed aan gezelligheid en huiselijkheid. Op de eerste etage ligt de focus op het bieden van structuur en op de tweede en derde etage staat zelfstandigheid centraal.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op