Werken bij De Amerhorst in Amersfoort | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw
Praktische info
Adres:
Zandbergenlaan 44,
3817 GP Amersfoort
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Werk en dagbesteding Amerhorst
Zandbergenlaan 44

Werk of dagbesteding

Zorgen voor de medemens. Dat is iets wat jij heel belangrijk vindt. Daarom ga jij altijd met met veel plezier naar je werk. Elke dag doe je verschillende klussen. Samen met je team zorg jij ervoor dat iedereen krijgt wat die nodig heeft.

In het kort

Aan de Zandbergenlaan 44 zit De Amerhorst. De Amerhorst is een woonzorgcomplex voor ouderen. Tevens is het een werk- en dagbestedingslocatie voor jongeren met een lichte verstandelijke beperking en voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Je gaat als dagbesteding de ouderen helpen in het huishouden. Je helpt de ouderen daar enorm mee, maar ook doe je ons hiermee een groot plezier.

De begeleiding is gericht op persoonlijke doelen en het aanleren van werknemersvaardigheden. Wij bieden hierbij werktraining met de mogelijkheid om certificaten te behalen.

Het gebouw

De Amerhorst is gevestigd in Amersfoort in een groene omgeving. Het is een wooncomplex met 83 appartementen en drie huiskamers voor bewoners met (lichte) dementie. Vanuit een eigen kantoor verzorgen wij allerlei taken binnen het wooncomplex. 

Omgeving

In de buurt zijn veel grote parken waar je heerlijk kunt wandelen. Het mooie centrum van Amersfoort heeft diverse voorzieningen. Zo zitten hier veel verschillende winkels, restaurants en cafetaria’s. Vanaf het station is het ongeveer een half uur lopen naar De Amerhorst. Je kunt ook met het openbaar vervoer reizen.

Afwas en eten rondbrengen

Wat je hier doet is bijvoorbeeld de afwas, eten en schone was rondbrengen. Ook help je mee met de wandelclub. Per dag zijn er ongeveer acht collega's aanwezig.

Voor wie?

Bij De Amerhorst werken mensen met een verstandelijke beperking. Ze krijgen begeleiding bij het arbeidsproces.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op