Werk & Werktoeleiding in Noordwijk | 's Heeren Loo
Vacatures 15 nieuw
Praktische info
Adres:
Keyserswey 55-59,
2201 CX Noordwijk
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Werk & Werktoeleiding in Noordwijk
Keyserswey 55

Werk of dagbesteding

Je hebt lekker geslapen en staat vol energie op, want je mag vandaag weer naar je werk! Nog even je tanden poetsen en je bent klaar om te gaan. Eenmaal op het werk aangekomen, word je door al je collega’s enthousiast gegroet. Er zijn al een aantal begonnen met de werkzaamheden. Jij pakt eerst nog even een kopje koffie om de dag lekker rustig te beginnen. Na de laatste slok is het tijd om aan de slag te gaan!

In het kort

Aan de Keysersweg 55 in Noordwijk zit dagbestedingslocatie ‘Werk & Werktoeleiding’. Bij Werk & Werktoeleiding zijn er verschillende lokalen. In elk lokaal worden er andere werkzaamheden uitgevoerd die passend zijn voor de doelgroep. Er is onder andere een lokaal voor administratieve werkzaamheden en een lokaal voor industriële werkzaamheden. Er wordt altijd gewerkt vanuit de mogelijkheden en wensen van de medewerkers. Ze kunnen bij Werk & Werktoeleiding nieuwe vaardigheden leren en zich zo verder ontwikkelen.

Verschillende groepen

Lokaal de Administratie

Bij Lokaal de Administratie verrichten wij administratieve werkzaamheden. Wij vouwen onder andere brieven en voorzien de enveloppen van adresstickers. Af en toe doen wij ook industrieel werk. De medewerkers in deze groep zijn redelijk zelfstandig en vinden het fijn om in een kleine groep te werken.

Lokaal de Hal


In deze groep werken ongeveer 24 mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Wij doen licht industrieel werk zoals telwerk, sorteerwerk en allerlei inpakwerk. De medewerkers werken zoveel mogelijk zelfstandig. De producten die worden gemaakt, worden uiteindelijk verkocht.

Lokaal de Industrie


Lokaal de Industrie is een werkplek waar vooral licht industrieel werk wordt gedaan. In deze groep is plek voor ongeveer 10 werknemers. De werknemers gaan aan de slag met hun eigen ontwikkelen en leren onder andere sociale en industriële vaardigheden. Als het mogelijk is, worden de medewerkers voorbereid op een volgende werkplek.

Lokaal de Structuur


Bij Lokaal de Structuur staat het bieden van duidelijkheid en structuur centraal. Ook in deze groep worden lichte industriële werkzaamheden verricht. Tijdens het werk worden er ook regelmatig wandelingen gemaakt. De groep bestaat uit zeven werknemers met een lichte tot matige verstandelijke beperking.

Lokaal de Varia


Lokaal de Varia is gericht op beleving en ontdekken. De medewerkers kunnen verschillende werkzaamheden uitproberen in een rustig tempo. Ze kunnen bijvoorbeeld industrieel werk doen, maar ook creatieve of huishoudelijke werkzaamheden. De groep bestaat uit ongeveer 10 medewerkers met een matige tot ernstige verstandelijke beperking.

De werkplek

Werk & Werktoeleiding zit in een gebouw op het bedrijventerrein in Noordwijk. Het gebouw heeft verschillende lokalen waarin gewerkt wordt. De lokalen beschikken over gezamenlijke en individuele werkplekken. Er is daarnaast een groot magazijn waarin producten worden opgeslagen. 

Het industrieterrein is vanaf het centrum van Noordwijk 10 minuten fietsen. Met het openbaar vervoer ben je er binnen 20 minuten. 

Voor wie?

Werk & Toeleiding is voor mensen met een verstandelijke beperking die het leuk vinden om industrieel of administratief werk te doen. Er zijn verschillende groepen waarin rekening wordt gehouden met de doelgroep.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op