Vacatures 11 nieuw
Praktische info
Adres:
Hogestraat 53b,
6651 BH Druten
088 037 41 03 Stuur een mail Routebeschrijving

Winkel Uit de Kunst
Druten

Winkel of restaurant Werk of dagbesteding

Prachtige handgemaakte producten van kaars, van keramiek of van papier. Bij ons vind je altijd wel iets wat bij jou past. Kom gezellig langs, maak een praatje met onze medewerkers en bekijk het assortiment!

In het kort

Bij winkel Uit de Kunst werken mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Onze medewerkers kunnen ook in de ateliers werken. Wij geven hen de mogelijkheid zich te ontwikkelen en te specialiseren. 

Wij verkopen in de winkel onder andere originele cadeaus, cadeaubonnen en kaarsen. Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Werken bij Uit de Kunst is ontzettend veelzijdig. Lees verder voor meer informatie!

Wat bieden wij?

Papierschepperij

In de papierschepperij scheppen en bedrukken wij papier. Ook werken wij met papier-maché. Papier wordt bij ons handgeschept. Hier worden weer mooie producten van gemaakt. Het is een heel proces: papier scheuren, pulp maken, papier scheppen, ophangen om te drogen en afhalen van het papier. Producten die wij uiteindelijk maken zijn kaarten, slingers en decoraties.

Wij werken veel voor scholen en festivals, maar ook op bestelling. Dus mocht je een speciale wens hebben, laat het ons weten!

Kunstatelier

In het kunstatelier werken een tiental kunstenaars aan unieke schilderijen en tekeningen. De kunstenaars werken vooral met acryl- en aquarelverf, oliepastel en potloden. Vaak zijn de kunstprojecten kleurrijk en heel divers.

Het ontwerp van een kunstwerk wordt gebruik om andere producten mee te maken, zoals kaarten, kalenders en lampen.

Kunstwerken zijn te koop en te huur. Er is keuze uit meer dan 400 schilderijen. Om te huren sluit je een abonnement af voor een periode van een jaar. Neem contact op voor meer informatie of bestellingen.

Kaarsenatelier

Onze medewerkers in het kaarsenatelier maken elke dag mooie handgemaakte kaarsen. De kaarsen worden van natuurlijke materialen en grondstoffen gemaakt. Na het proces worden ze met de hand beschilderd met kaarsenvet. Er is ruime keus uit diverse kleuren en maten. Wij maken dompelaars, gietkaarsen, tuinfakkels en vouwschalen.

Wij verkopen onze kaarsen in de winkel en maken kaarsen voor allerlei speciale gelegenheden, zoals een trouwerij. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Keramiekatelier

Het keramiekatelier staat in het teken van unieke keramische producten. Wij maken producten in allerlei maten, vormen en kleuren. Dit doen wij door de klei in mallen te doen, te glazuren en te bakken. Er worden onder andere vazen, schalen, tuindecoraties, beelden en sieraden gemaakt. Ook werken wij samen met het kaarsenatelier om bijpassende kaarsenonderzetters te maken.

Algemene informatie

De winkel

De winkel is gevestigd aan de rand van het centrum, dichtbij de locatie Boldershof. In de winkel aan de Kattenburg 57a in Druten verkopen wij alle producten die in de ateliers worden gemaakt. Wij hebben verschillende ateliers met ieder een eigen specialisme.

Winkel Uit de Kunst en de ateliers zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Voor wie?

Ben je op zoek naar een speciaal cadeau of wil je gewoon een kijkje nemen bij ons in de winkel? Wees welkom!

Mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking kunnen bij ons komen werken. Neem contact op voor alle mogelijkheden!Contact en openingstijden

Hogestraat 53B (midden in het centrum)
6651 BH
Druten

Telefoon: 088 037 41 03

E-mail winkel: winkel.uit-de-kunst@sheerenloo.nl

Openingstijden 

Dinsdag 10.00 - 17.30 uur
Woensdag 10.00 - 17.30 uur
Donderdag 10.00 - 17.30 uur
Vrijdag 10.00 - 17.30 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur

Neem contact op