Begeleid (zelfstandig) wonen in Almelo | 's Heeren Loo
Vacatures 12 nieuw
Praktische info
Adres:
Winkelsteeg 73-75-77-79-81-83,
7607 AT Almelo
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid (zelfstandig) wonen in een wooncomplex in Almelo
Winkelsteeg 73-75-77-79-81-83

Wonen

Je komt net terug van het het winkelcentrum met je buurmeisje. Jullie stappen samen lachend de bus uit. Je had je moeder beloofd op tijd thuis te zijn om een kopje thee met haar te drinken en te vertellen over je dag. Je vraagt je buurmeisje of ze gezellig mee wilt naar binnen, en ze stemt toe. Jullie wonen ten slotte maar 5 minuten bij elkaar vandaan!

In het kort

De Winkelsteeg is een wooncomplex in Almelo. Er worden mensen opgevangen vanaf 16 jaar met een verstandelijke beperking. We bieden ondersteuning en behandeling aangepast aan jouw behoeftes. Het versterken van het sociale netwerk is een punt waar we veel aandacht aan schenken.
De mogelijkheid om 24-uurs begeleiding in te schakelen is aanwezig. Ook is er een gedragswetenschapper aanwezig op locatie.

De woning/het gebouw

De woningen bestaan uit verschillende studio’s voor eenpersoonshuishoudens. Ook zijn er appartementen waar je kunt samenwonen of als ouder met kind kan wonen.
Logés zijn welkom. Vanuit de winkelsteeg wordt ambulante ondersteuning geboden. Er is ook een opvang bij crisis in gevallen van nood. De Winkelsteeg is verder een leuke plek voor ontmoeting en ontspanningsactiviteiten. 

De omgeving

De Winkelsteeg is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De locatie ligt centraal en vlakbij het centrum waar je dagelijkse voorzieningen hebt zoals een huisarts, een tandarts, verschillende winkels en een kapper.

Voor wie

Mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) en mensen met een VG-indicatie kunnen wonen aan de Winkelsteeg. Daarnaast hebben een aantal bewoners bijkomende (maatschappelijke) problematiek.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op