Vacatures 15 nieuw
Praktische info
Adres:
Wintertuinlaan 22,
2201 ZS Noordwijk
Contact opnemen Direct aanmelden

Kringloopwinkel en dagbesteding ‘Berghshop’
Wintertuinlaan 22

Werk of dagbesteding Winkel of restaurant Vrije tijd

Geconcentreerd hang je de bloezen op, allemaal netjes bij elkaar. Je houdt er eentje apart, die is wel erg leuk. Je houdt hem voor je en kijkt in de spiegel. Ziet er goed uit hoor, lekker zwierig! Je ziet het al helemaal voor je, jij als een soort hippie met vlechtjes in je haren en een peace-teken op de muur. Even droom je een beetje weg. “Linda! Wil jij deze spulletjes even uitzoeken?”, roept je begeleider. Tijd om weer aan de slag te gaan.

In het kort

In de Berghshop kun jij dagbesteding doen. Dit betekent dat je mensen helpt in de winkel, en zorgt dat de winkel er netjes uitziet. Je zorgt er bijvoorbeeld voor dat alles mooi uitgestald staat.

Kringloopwinkel de Berghshop

Wie werken hier als dagbesteding?

De kringloopwinkel wordt gerund door jongeren met een licht verstandelijke beperking met ernstig moeilijk verstaanbaar gedrag. Ook zijn aan de winkel een creatieve werkplaats, een schilderwerkplaats en een fietsenwerkplaats verbonden.

De bedoeling is dat jij hier lekker aan de slag gaat met de kleding en de spullen, en het helpen van mensen. Hierdoor leer jij wat het betekent en hoe het is om te werken, en je wordt hier gaandeweg steeds beter in. Dit doen wij door de methode Op Eigen Benen.

Kom een kijkje nemen?

Kom je een kijkje nemen en snuffelen naar leuke spulletjes bij de Berghshop? Deze winkel is voor iedereen toegankelijk, niet alleen voor bewoners van het woonzorgpark.

Woonzorgpark Willem van den Bergh

De Berghshop staat op de hoofdlocatie Willem van den Bergh in de wijk Noordwijkerduin in Noordwijk. Het gebouw ligt middenin deze groene, rustige en beschutte wijk. In de wijk zitten een supermarkt, poli, tandarts, mondhygiëniste, fysio, logopedie, etc. Je kunt op het terrein van alles doen, zoals wandelen door de duinen, of in de zomer zwemmen in het buitenbad. Ook kun je voetballen op één van de vele grasvelden. Als je van dieren houdt, heb je geluk. Bij de Duinzone zijn een boerderij en een manege, hier kun je een bezoekje brengen aan de paarden en vele andere dieren.Het terrein is met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Met de bus kun je vanaf de ingang van de wijk direct naar naar station Leiden.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, chat, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op