Begeleid wonen in een groepswoning in Noordwijk | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw
Praktische info
Adres:
Wintertuinlaan 3-5,
2201 ZS Noordwijk
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in een groepswoning in Noordwijk
Wintertuinlaan 3-5

Wonen

Lekker naar buiten, daar heb je zin in vandaag. Sterker nog, je staat te popelen om een flink stuk te wandelen. Het is een mooie winterdag, koud maar zonnig. “Waar ga je heen?” vraagt je begeleider. “Ik wil graag naar buiten! Wandelen.” Dus je pakt je schoenen, je jas en vraagt aan je begeleider of hij meegaat. Voor je het weet lopen jullie door de prachtige duinen, en geniet je van het uitzicht naar zee. De wind blaast door je haren, je rilt even en trekt je sjaal wat verder naar boven. Dan komt de zon weer achter de wolken vandaan, en schijnt in je gezicht. Wat is het toch heerlijk om buiten te zijn. En zometeen lekker thuis bijkomen met een warme chocomel met slagroom!

In het kort

Op de Wintertuin 3-5 wonen volwassenen met een matige tot zeer ernstige verstandelijke beperking. Wij leren jou hier het huishouden doen, voor zover dat lukt, en voor jezelf zorgen. We bieden een huiselijke sfeer en organiseren veel activiteiten als groep. In de omgeving kun je heerlijk wandelen en er is genoeg te doen op het park van Willem van den Bergh.

Hoe ziet de woning eruit?

Het huis heeft twee verdiepingen; de eerste verdieping is bereikbaar met een trap. Er is een open keuken. Ook zijn er zijn zes slaapkamers en iedereen heeft zijn of haar eigen badkamer. Er is een ruime huiskamer met een mooie open keuken en openslaande deuren naar een ruime tuin.

Wat doe je zoal in de omgeving?

De woning ligt op het woonzorgpark Willem van den Bergh. Je kunt hier je dagelijkse dingen doen zoals boodschappen, maar ook een dagje uit gaan, en meedoen aan activiteiten op het terrein. In de omgeving kun je prachtig wandelen of fietsen, vanwege de ligging dichtbij de duinen.De bewoners van nummer 5 gaan ook wel naar de dagbesteding, en kunnen soms ook individueel over het terrein lopen. Eén bewoner heeft dagbesteding binnen het huis en er is daarom ook begeleiding overdag.

Het woonzorgpark Willem van den Bergh is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er stopt een bus vlak voor de ingang van het terrein. Deze heeft aansluiting met Leiden en Den Haag.

De buurt

Aan de voorkant van het huis kijk je uit op een van de ’hoofdwegen’ van de wijk, waar het over het algemeen wat drukker en levendiger is. De woning kijkt uit op het sociale centrum en het gezondheidscentrum. Aan de Wintertuinlaan bevinden zich een aantal groepswoningen.

Wat voor mensen wonen hier?

Op de Wintertuin 3-5 wonen volwassenen met een matige tot zeer ernstige verstandelijke beperking. Soms komt hier nog psychiatrische problematiek bij. Op Wintertuinlaan 3 wonen oudere mannen, die voornamelijk op zichzelf zijn. Op nummer 5 zijn de bewoners iets jonger en meer op elkaar gericht.

Wintertuinlaan 3-5

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op