Vacatures 12 nieuw
Woon-werkboerderij Kraaiveld
Praktische info
Adres:
De Roef 4,
4285 WR Woudrichem
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Wonen en werken op boerderij Kraaiveld in Woudrichem
De Roef 4

Werk of dagbesteding Wonen

De wekker gaat. Het is een maandag in augustus, een mooie dag. De zon komt je raam binnen, en je wordt hier fijn wakker van. Je doet de deur open naar je balkon en je kijkt uit over de grasvelden. Wat een heerlijke groene omgeving is dit toch, zo weids. Je wordt er blij van. Zometeen mag je weer lekker aan de slag met de fruitbomen. Maar eerst koffie en ontbijt! Je wandelt naar de woonkamer en keuken, er zitten al een paar huisgenootjes aan tafel. Het koffiezetapparaat staat aan, die pruttelt al gezellig. Je geniet van een paar boterhammen met kaas en hagelslag en dan mag je naar buiten! Eerst maar eens die takken snoeien, die zijn veel te lang. Je pakt je snoeischaar en zet hem in de tak. Daar gaat-ie!

In het kort

Bij Woon-Werkboerderij Kraaiveld heb jij je eigen ruime studio en kun je dagbesteding doen op en rond de boerderij. Zoals hout kappen, in de moestuin werken of bierbrouwen. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar om je te helpen als je ergens moeite mee hebt of vragen over hebt. Ook bij het wonen begeleiden zij jou bij wat je nodig hebt.

De dagbesteding: hout kappen en bierbrouwen

Hier in en om de boerderij kun je van alles doen en leren. Zo kun je hout kappen in de omgeving, zorgen voor fruitbomen, champignons kweken of bierbrouwen. Binnenkort willen we een winkeltje openen waar we de producten van de boerderij verkopen, en een cafeetje. Dan kun je hier ook werken.

Wonen in je eigen studio met uitzicht op weilanden

Je hebt hier je eigen ruime studio (minstens 35m2), die je helemaal zelf kunt inrichten. In totaal zijn er 15 studio’s. Je kunt hier leven als een koning want ook heb je je eigen badkamer en je eigen keuken. Heerlijk zelfstandig dus! Als je geluk hebt heb je ook een balkon, maar sowieso kijk jij uit op de prachtige weilanden in de omgeving.We hebben een gezellige woonkamer en keuken waar we regelmatig samen in zitten om te eten en koffie te drinken.

Gezinshuis

Naast de boerderij staat ook een gezinshuis. Dit is bedoeld voor een gezin met minstens 2-3 kinderen met een verstandelijke beperking.

Voor wie?

De studio’s en de dagbesteding zijn bedoeld voor (jong)volwassenen met een lichte verstandelijke beperking, met een WLZ-indicatie. Ook mensen uit de omgeving die niet in de studio’s wonen, kunnen hier terecht voor dagbesteding.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, chat, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op