Wonen-werkboerderij Kraaiveld in Woudrichem | 's Heeren Loo
Vacatures 15 nieuw
Woon-werkboerderij Kraaiveld
Praktische info
Adres:
De Roef 4,
4285 WR Woudrichem
06 - 57 09 72 46 Stuur een mail Routebeschrijving

Wonen en werken op boerderij Kraaiveld in Woudrichem
De Roef 4

Werk of dagbesteding Wonen

Hou jij van ruimte en uitgestrekte natuur om je heen? En houd je ervan om de handen uit de mouwen te steken? En ben je op zoek naar een eigen studio waar 24 uur per dag ondersteuning is, als je dat even nodig hebt? Ben je 23 jaar of ouder? Wellicht is wonen op Kraaiveld iets voor jou. We hebben hier een studio die jij zelf kan inrichten.

In het kort

Tussen de plaatsen Woudrichem en Sleeuwijk ligt Woon-Werkboerderij Kraaiveld. Het ligt midden in de weilanden. Als je 10 minuten fietst ben je bij de winkels en sportvelden. Ook het trein/busstation liggen op fietsafstand. Er zijn 15 studio’s. Alle studio’s zijn ruim, vaak meer dan 35 vierkante meter groot. Je hebt een eigen badkamer, keuken en sommige studio’s hebben ook een balkon. Alle studio’s hebben uitzicht over de weilanden.

Er zijn ook gezamenlijke ruimtes die je deelt met de andere bewoners. Deze ruimtes kunnen gebruikt worden om gezamenlijk te eten, een spelletje te spelen of om bezoek te ontvangen. De nadruk binnen Kraaiveld ligt echter wel op het zelfstandig wonen.

Ondersteuning

Bij de appartementen hoort ondersteuning van zorgmedewerkers. Zij helpen je met de dagelijkse dingen. Ook kunnen zij je helpen bij de dingen die komen kijken bij een eigen huishouden. Hier horen koken en schoonmaken bij. Maar ook dingen als het regelen van financiën, contacten aangaan en onderhouden. Tot slot zijn de medewerkers er ook voor persoonlijke hulpvragen.

Werken 

Wie hier woont, gaat ook aan de slag op de boerderij. Je kunt werken op het land, er is een pluktuin, fruitbomen en we zijn gestart met een biologische moestuin. In de toekomst worden deze werkzaamheden mogelijk nog uitgebreid met andere activiteiten zoals een winkel of een horecagelegenheid. Het is een nieuwe locatie, waar nog volop nieuwe ideeën ontwikkeld worden. De combinatie wonen en ergens anders werken is helaas niet mogelijk op Kraaiveld. Het gaat om cliënten die echt gemotiveerd zijn om zich in te zetten in en om de boerderij Kraaiveld.

Vragen

Is deze woon– en werkplek iets voor jou, je kind of je verwant? Wil je meer weten, of de locatie bezoeken? Neem dan contact op met Klantcontact. Bel dan naar 088 – 037 80 30 of mail naar klantzorg.zuid@sheerenloo.nl.

Neem contact op