Begeleid wonen in Utrecht Leidsche Rijn. | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw
Praktische info
Adres:
Zijpenberg 15-17-19,
3453 RS De Meern
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in Utrecht Leidsche Rijn, De Meern
Zijpenberg 15-17-19

Wonen

Het is ochtend en je wrijft je ogen uit. Je hoort je medebewoners ook langzaam wakker worden om te beginnen aan de dag. Als je slaapkamer op de eerste verdieping is, loop of ga je met behulp van de traplift naar beneden. Je begeleider helpt je hiermee indien nodig. Zit je op de begane grond, dan loop je direct door naar de gezamenlijke ruimte om gezellig met elkaar te ontbijten. Een goede start van de dag! Je haalt je favoriete kostje uit de koelkast en schuift aan bij de rest.

Na het eten maak je je klaar om een productieve dag te hebben bij een dagbesteding. Als je thuiskomt mag jij beslissen wat je gaat doen. Heb je zin om in de huiselijke woonkamer tv te kijken, ga je liever iets creatiefs doen, of pak je nog even het zonnetje mee in tuin?

De tuin is mooi ingericht en ruim, met in het midden een poortje omringd door bladeren en bloemen. Er is een zithoek waar je gezellig met je huisgenoten een kaartspel kunt spelen of een frisje kunt drinken.

In het kort

Deze woning is geschikt voor mensen met een licht tot matig verstandelijke beperking. Je vindt de woning  in de wijk Veldhuizen. Deze wijk staat in De Meern en maakt deel uit van de nieuwbouwwijk Utrecht Leidsche Rijn. Er is ruimte voor acht mensen. De bewoners hebben de leeftijd van 39 tot 66 jaar. Elk van hen gaat naar een vorm van dagbesteding.

Woning

De woning staat in de rustige woonwijk Veldhuizen in de Meern. Daar zijn drie rijtjeshuizen samengevoegd zijn tot een groot huis met acht kamers. Je vindt er twee op de begane grond en zes op de eerste verdieping. Je kamer is ongeveer 20 m2 groot dus je kunt het makkelijk verdelen in een slaapgedeelte en woongedeelte. Er is een open keuken en er zijn drie badkamers, waarvan er een op de begane grond.

Omgeving

In de nabije omgeving vind je een prachtig meer, waar je lekker kunt uitwaaien. In de andere richting vind je op loopafstand een klein parkje met een hondenuitlaatplek. Je kunt er mooie wandelingen maken. Het is prachtig omgeven door rijen bomen en ligt langs een sloot waar je ook de eendjes kunt voeren. Als je een stukje verder loopt, het bruggetje over, heb je een klein winkelcentrum met onder andere een Plus-supermarkt en een Primera.Openbaar vervoer naar Utrecht CSDe bussen vind je op 300 meter afstand waar je buslijn 28 en 128 naar Utrecht Centraal kunt pakken of naar de omliggende plaatsen zoals Vleuten en De Meern. Ook het nieuwe winkelcentrum Vleuterweide is bereikbaar met bus 28.

Voor wie

Jij en je medebewoners krijgen aansturing in het dagelijks leven. De ene bewoner zal meer ondersteuning krijgen dan de ander. Dit is afhankelijk van wat jij en je medebewoners nodig hebben. Sommige medebewoners hebben een fysieke beperking. Wij vinden het belangrijk dat we jou een huiselijke sfeer en de juiste structuur kunnen bieden, waardoor jij als individu goed kunt functioneren en je op je gemak voelt.

Wil je meer weten? Of wil je een keertje komen kijken? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op