Zorgboerderij Makandra in Ede | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw
Praktische info
Adres:
Kalverkampweg 1,
6718 WJ Ede
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Zorgboerderij Makandra in Ede
Kalverkampweg 1

Werk of dagbesteding

Prachtige landschappen, mooie tuinen en leuke dieren. Dit is nog maar een klein deel van wat zorgboerderij Makandra te bieden heeft. Elke dag is het weer een groot feest. Er wordt hard gewerkt, veel gelachen en plezier gemaakt. Nieuwsgierig? Lees dan verder!

In het kort

Aan de Kalverkampweg 1 in Ede zit zorgboerderij Makandra. Makandra biedt dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking en/of psychische stoornis. De werkzaamheden liggen binnen de dierverzorging, onderhoud en groente- en fruitteelt. De oogst en producten die op ambachtelijke wijze gemaakt worden, kun je kopen in de boerderijwinkel.

Naast de werkzaamheden, bieden wij scholing en reïntegratietrajecten.

De boerderij 

De zorgboerderij heeft veel te bieden. Er zijn verschillende authentieke gebouwen, een kapschuur, een kippenhok en een kas. In een van de gebouwen zit het hoofdgebouw en het kantoor. Er is verder een grote werkplaats, een ontmoetingsruimte en verschillende voorzieningen zoals een keuken en toiletten. In de boerderijwinkel kun je terecht voor verse groenten en ambachtelijke producten. 

Ook hebben wij prachtige bloemen- en kruidentuinen. In het seizoen hebben wij zelfpluk-dagen waarin bezoekers zelf groente, fruit en bloemen mogen plukken. Daarnaast geven wij groepsrondleidingen over het erf. Dit is op afspraak. 

Mocht je binnenkort een feest, workshop of vergadering op de planning hebben, dan kun je ook bij ons terecht. Wij verhuren ruimtes en verzorgen catering. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Omgeving

De boerderij staat op het mooie landgoed Kernhem. Dit landgoed ligt aan de rand van Ede langs de Lunterse weg. Op het landgoed zijn groente-, kruiden-, bloemen- en bessentuinen. Daarnaast is er een groentekas, een boomgaard en een paddenstoelenteeltbos. Ook zijn de legkippen en kalveren op het landgoed te vinden. 

De locatie ligt dichtbij het centrum en toch midden in de natuur. Het centrum van Ede ligt op twee kilometer van de boerderij. Op 200 meter afstand van de boerderij is een bushalte te vinden.

Voor wie?

Iedereen is welkom op de boerderij. Er is van alles te beleven voor jong en oud.

Bij ons werken verschillende doelgroepen. Er werken mensen met een verstandelijke beperking en/of psychische stoornis. Daarnaast kunnen mensen met een niet aangeboren hersenletsel of trauma bij ons terecht. Ook verzorgen wij veel culturele activiteiten.

Praktische informatie

Adres en contact

Kalverkampweg 1
6718 WJ Ede 
makandra@sheerenloo.nl
088 - 037 31 63

Bij voorkeur kun je contact opnemen via het mailadres. Anders kun je ons bellen via bovenstaand nummer. 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:  10.00-15.00 uur
Zaterdag: 10.00 tot 12.30 uur

Op feestdagen zijn wij gesloten.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op