Begeleid (zelfstandig) wonen in Noordwijk | 's Heeren Loo
Vacatures 15 nieuw
Praktische info
Adres:
Zuidbroek 93-95-97-101-103,
2201 GV Noordwijk
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid (zelfstandig) wonen in Noordwijk
Zuidbroek 93-103

Wonen

Elke week maak je een lange wandeling over het strand van Noordwijk. Je woont immers bijna aan de kust, dus daar maak je goed gebruik van!

Vandaag gaan er ook een aantal huisgenoten mee. Na de wandeling besluiten jullie nog even gezellig wat te drinken in een cafeetje voordat jullie weer naar huis gaan. Thuis ga je heerlijk ontspannen in je eigen kamer. Een geslaagde middag!

In het kort

De Zuidbroek bestaat uit groepswoningen en appartementen voor mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. De bewoners in de appartementen worden individueel begeleid. Binnen de groepswoning wordt 24-uurs begeleiding geboden. Bewoners van de appartementen kunnen overdag terugvallen op de begeleiding van de groepswoningen. De begeleiding richt zich op het bieden van structuur en op de ontwikkeling van de bewoners.

Appartementen en

De appartementen en de groepswoningen zitten in een ‘woontoren’ van vier etages. Alle bewoners hebben een eigen slaapkamer met badkamer. Binnen de groepswoning is er een gezamenlijke woonkamer met keuken. De appartementen hebben allemaal een eigen woonkeuken. In het gebouw is een lift aanwezig.

Omgeving

De woningen zijn gevestigd in een woonwijk in Noordwijk. In de woonwijk wonen mensen met en mensen zonder een beperking als buren naast elkaar. Het centrum van Noordwijk is vanaf de woning vijf minuten fietsen. In het centrum vind je onder andere supermarkten, winkels en cafetaria’s. 

De woning ligt op loopafstand van het mooie Landgoed Offem. Dit landgoed is geschikt voor wandelingen. Daarnaast is het strand maar tien minuten fietsen. Heerlijk in de zomermaanden, maar ook zeker voor mooie wandelingen in de koudere periode! 

Om de hoek van de woning vind je bushaltes met bussen naar onder andere Noordwijk, Den Haag en Schiphol. 

Voor wie?

De woningen zijn bedoeld voor volwassenen en senioren met een lichte tot matige verstandelijke beperking. De bewoners kunnen onder begeleiding in grote mate zelfstandig wonen.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op