Adres en contact
Slankweg 99
7532 PW Enschede
088 - 036 54 01 Direct aanmelden

Dagbesteding De Kei in Enschede
Slankweg 99

Werk of dagbesteding

Het weekend is bijna voorbij. Morgen mag je weer naar de dagbesteding toe. Je hebt zin om je groepsgenoten weer te zien. En je hebt zin om weer lekker creatief bezig te gaan. Hopelijk wordt er morgen ook gewandeld. Dat is toch wel je favoriete activiteit!

In het kort

Dagbesteding De Kei is er voor jong en oud, iedereen is welkom. We kijken samen met jou naar je interesses en talenten. Aan de hand hiervan helpen we je kiezen. Wordt het knutselen, productiewerk of toch aan de slag in de keuken? Bij De Kei mag je zijn wie je bent.

De doelgroep

Op dagbestedingslocatie de Kei zijn natuurlijk de mensen met een verstandelijke beperking van harte welkom. Maar ook zijn wij gespecialiseerd in het begeleiden van met mensen met een lichte verstandelijke beperking, (LVB), met een ernstig meervoudige beperking (EMB) en met mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH).

Dagbestedingslocatie de Kei biedt deze doelgroepen individuele en groepsbegeleiding. Dit betekent ook dat er wordt gekeken of deze doelgroepen specifiek met elkaar in 1 groep dagbesteding hebben en dat er juist een mooie combinatie van doelgroepen kan zijn. Locatie de Kei beschikt over 6 verschillende groepen, elke groep heeft zijn eigen karakter en sfeer. De groepen zijn kleinschalig en ruim opgezet. Als je van gezelligheid en rust houdt, past groep 5 wellicht goed bij jou! Hou jij juist van een actievere sfeer...neem dan eens een kijkje op groep 1 of groep 6! Maar ook voor de mensen die meer structuur vragen hebben wij geschikte groepen. Juist door de verschillende groepen zijn wij als begeleiders in staat om diverse doelgroepen te begeleiden. Kom gerust vrijblijvend een keer bij ons kijken!

De activiteiten

Er zijn genoeg activiteiten waar je uit kunt kiezen. Wij hebben creatieve activiteiten zoals knutselen, schilderen en houtbewerking. Maar je kunt bij ons ook rustig een boekje lezen, muziek luisteren of filmpjes kijken.

Vind je het leuker om samen met de begeleiding gastheer/vrouw te zijn? Er zijn bij ons regelmatig vergaderingen. Jij verzorgt de lunch, lekkere hapjes en de koffie en thee! Buiten de vergaderingen om kan je aan de slag in ons productielokaal.

Ook wandelen we regelmatig door het prachtige natuurgebied of gaan we een dagje weg met z’n allen. In de middag is er meestal een moment van rust. 

De omgeving

De Kei is gevestigd in een woonwijk aan de rand van Enschede. Op loopafstand vind je een prachtig natuurgebied waar we regelmatig wandelen. In de woonwijk zijn verschillende voorzieningen zoals winkels en scholen. De dagbesteding is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Lees meer.

Contact 

De kei
Slankweg 99
7532 PW Enschede
088 - 036 54 01 (ma t/m vr 09.00-16.30 uur)

Neem contact op