Adres en contact
Vijverweg 11
2681 JB Monster
06 - 52 52 01 40 Stuur een mail

De Koekenbakker in Monster
Vijverweg 11

Werk of dagbesteding

Bij de Koekenbakker word je omringd door de geur van heerlijk gebak, verse koekjes en geklopte slagroom. Elke dag vliegen de bestellingen de deur uit. Wij zorgen ervoor dat we verse lekkernijen klaar hebben staan voor onze klanten.

In het kort

Bij de Koekenbakker werken (jong)volwassenen met een (licht) verstandelijke beperking. Elke week maken zij, met ondersteuning van twee begeleiders, verse producten. Gevulde koeken, eierkoeken, kokoskoekjes, boterkoek, noem het maar op! De (jong)volwassenen leren hier verschillende vaardigheden, zoals bakken en verkopen, maar ook zelfstandig werken. Op deze werkplek hebben de medewerkers de mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen.

Verkoop

Van dinsdag tot en met vrijdag liggen de verse producten in Restaurant Samen op Woonzorgpark Het Westerhonk in Monster. Iedere donderdag gaan alle medewerkers van de Koekenbakker met de bekende verkoopkar langs bij de woningen en kantoren op Het Westerhonk.

Naast de losse verkoop in Restaurant Samen nemen wij ook graag je bestelling aan voor je verjaardagsfeest of een bijeenkomst. Geef je bestelling minimaal een week van tevoren door. Wil je meer weten of de mogelijkheden? Wij horen het graag.

Werkplek

De Koekenbakker biedt een werkplek aan (jong)volwassenen vanaf 18 jaar met een licht verstandelijke beperking. Ze leren hier niet alleen bakken, maar ook samenwerken, verkopen, verpakken en zelfstandig en hygiënisch werken. Werken bij de Koekenbakkers kan een enorme boost geven aan het zelfvertrouwen van de (jong)volwassenen.

Voor jongeren jonger dan 18 jaar is het mogelijk om op deze werkplek stage te lopen.

Contact en openingstijden 

De Koekenbakker
Vijverweg 11
2681 JB Monster

06 52 52 01 40
koekenbakker@sheerenloo.nl
facebook.com/koekenbakker

Geopend op dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 15.45 uur.