Adres en contact
Paladijnenweg 275
3813 KA Amersfoort
Contact opnemen Direct aanmelden

De Koperhorst
Paladijnenweg 275

Werk of dagbesteding

Meedoen in de maatschappij, jouw aanwezigheid doet ertoe! Dat is iets wat jij heel belangrijk vindt. Daarom ga jij altijd met veel plezier naar je werk. Elke dag doe je allerlei taken. Samen met je team, met je maatje, met andere vrijwilligers of zelfstandig. Samen kijken we wat bij jou past.

In het kort

De Koperhorst is een woon-zorgcentrum in Amersfoort waar wij met ons serviceteam allerlei taken doen voor én met de ouderen. Doe jij graag taken op facilitair gebied? Op horecagebied, of op recreatief gebied? En ben je 18 jaar en ouder? Lees dan wat je bij De Koperhorst kan doen.

Het gebouw

De Koperhorst is gevestigd in Amersfoort in de wijk Schothorst. Vanuit ons eigen kantoor binnen de Koperhorst verzorgen wij allerlei taken in het woonzorg-complex.

Omgeving

Vanaf station Amersfoort-Schothorst is het ongeveer een kwartier lopen naar De Koperhorst. Tegenover de Koperhorst zijn bushaltes.

Leren en ontwikkelen

Al werkend gaan we ontdekken waar jouw talenten liggen. Misschien ga je binnen de Koperhorst wel meewerken met een 'maatje'. Op deze manier werken er al medewerkers in het restaurant, in de keuken, bij de was en de Technische Dienst. Of wil je liever meehelpen met de vrijwilligers die allerlei activiteiten met ouderen doen? Ook kun je met de vaste begeleider meewerken bij het uitvoeren van allerlei taken. De begeleiding helpt je bij je persoonlijke doelen en het aanleren van werknemersvaardigheden.

Voor wie?

Bij De Koperhorst werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, dit kan zijn door een verstandelijke beperking, psychische- of andersoortige problematiek. Je krijgt begeleiding bij het arbeidsproces.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op