De Koperhorst
Paladijnenweg 275

Leren en school

De Koperhorst is een woon-zorgcentrum in Amersfoort. Hier doen wij met ons serviceteam allerlei taken. Samen met jou en jouw verwanten kijken we welke werkzaamheden en welk werkritme goed bij jou past en welke doelen hierbij horen.

Je kunt meedoen met vaste taken, zoals de wandelclub, de boodschappenclub, schoonmaakwerk etc. Naast alle vaste taken kunnen de ouderen en collega`s van de Koperhorst ons ook vragen om diverse klusjes voor hen te doen. Zo`n klusje kan zijn: de vuilnis wegbrengen, een balkon opruimen, de krant voorlezen, flyers ophangen, papier versnipperen, planten verzorgen of pakketjes wegbrengen.

In het kort

De Amerhorst, een woonzorgcomplex voor ouderen aan de Zandbergenlaan 44, is  ook een werk- en dagbestedingslocatie voor jongeren met een lichte verstandelijke beperking en voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Je gaat ouderen helpen in het huishouden. Zij zijn daar enorm blij mee en ook ons doe je er een groot plezier mee.

De begeleiding helpt je bij je persoonlijke doelen en het aanleren van werknemersvaardigheden. Ook kun je een werktraining volgen waarmee je certificaten kunt behalen.

Adres en contact
Paladijnenweg 275
3813 KA Amersfoort
Contact opnemen Direct aanmelden

Het gebouw

De Koperhorst is gevestigd in Amersfoort in de wijk Schothorst. Vanuit ons eigen kantoor binnen de Koperhorst verzorgen wij allerlei taken in het woonzorg-complex.

Omgeving

Vanaf station Amersfoort-Schothorst is het ongeveer een kwartier lopen naar De Koperhorst. Tegenover de Koperhorst zijn bushaltes.

Leren en ontwikkelen

Al werkend gaan we ontdekken waar jouw talenten liggen. Misschien ga je binnen de Koperhorst wel meewerken met een 'maatje'. Op deze manier werken er al medewerkers in het restaurant, in de keuken, bij de was en de Technische Dienst. Of wil je liever meehelpen met de vrijwilligers die allerlei activiteiten met ouderen doen? Ook kun je met de vaste begeleider meewerken bij het uitvoeren van allerlei taken. De begeleiding helpt je bij je persoonlijke doelen en het aanleren van werknemersvaardigheden.

Voor wie?

Bij De Koperhorst werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, dit kan zijn door een verstandelijke beperking, psychische- of andersoortige problematiek. Je krijgt begeleiding bij het arbeidsproces.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op