Adres en contact
Thedingsweert 13
4017 NR Kerk Avezaath
Contact opnemen Direct aanmelden

Dagbesteding De Loods in Tiel
Thedingsweert 13

Werk of dagbesteding

Elke ochtend op werkdagen drink je samen met je collega’s een kop koffie. Na de koffie ga je lekker aan het werk. Iedereen heeft een eigen taak binnen de Loods. Je leert dingen bij en hebt het altijd naar je zin. De begeleiding staat voor je klaar. Bij de Loods verveel je je nooit!

In het kort

Aan de Thedingsweert 13 werken mensen met een lichte tot ernstige verstandelijke beperking. Er zijn verschillende groepen met ieder een eigen doelgroep. Dagelijks komen 20 mensen werken in De Loods. Binnen de Loods worden verschillende werkzaamheden gedaan. Van papierwerk tot eenvoudig sorteerwerk. Alle werknemers zitten in een groep die het beste bij hen past. Elke dag zijn er vijf tot acht begeleiders aanwezig. Ook helpen werknemers elkaar. De producten die in de Loods worden gemaakt, verkopen wij in atelier Muis.

De Loods

De Loods is een groot gebouw met grote en kleine lokalen. In elk lokaal zijn groepen aan het werk. Ook zijn er stilte plekken en lokalen waar muziek is. Verder is er een keuken met een lunchruimte aanwezig. Hier eten de werknemers samen. Er is een lift aanwezig, en verder is de Loods goed toegankelijk voor mindervaliden.

Kerk Avezaath - Tiel

De woning ligt aan de rivier de Linge in het dorp Kerk Avezaath. Dichtbij vind je de hanzestad Tiel. In het dorp wonen mensen met en mensen zonder een beperking als buren naast elkaar. In de buurt vind je het Linge-Waalpark en het mooie gebied Wetland Passewaay. Hier kun je heerlijke wandelingen maken. Ook ben je zo bij de rivier de Waal met een prachtige moerasachtige omgeving. Passewaaij is een woonwijk dichtbij de woning. In het centrum van Passewaaij vind je een grote supermarkt en voorzieningen zoals een kapper, cafetaria’s en een fysiopraktijk. Ook is het centrum van Tiel binnen 10 minuten fietsen te bereiken. Hier zijn ook veel voorzieningen als winkels, cafetaria’s en restaurants. 

Het station van Tiel is ongeveer 10 minuten fietsen. Ook is het station met het openbaar vervoer goed te bereiken vanaf de Thedingsweert. Er rijden treinen richting Woerden, Elst en Arnhem Centraal. 

Voor wie?

In de Loods werken mensen met een verstandelijke beperking. Er zijn verschillende groepen. Jong en oud, lichte tot ernstige verstandelijk beperkt, man en vrouw. Er is altijd wel een groep waar jij goed bij past.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op