Adres en contact
De Miede 211
1741 DR Schagen
Contact opnemen Direct aanmelden

De Miede 211*
De Miede

Dagbesteding aan huis of buiten de deur. In het complex aan De Miede 211/212 kan het allebei. In een mooi gebouw woon je samen met anderen in een groepswoning. De begeleiding staat voor je klaar als je dat nodig hebt. De omgeving is ruim en groen. Ideaal voor wandelingen.

In het kort

De Miede 211-212 zijn twee groepswoningen voor mensen met een licht tot matige verstandelijke beperking. De groepswoningen zitten op de eerste verdieping van een groot complex in Schagen. Elke woning heeft zes bewoners. Ook heeft De Miede 211-212 een unit waar een bewoner zelfstandig woont. Deze bewoner kan 24 uur per dag gebruik maken van de begeleiding. Ook kan de bewoner voor een gedeelte meedoen met de groepswoningen. De begeleiding richt zich op het in stand houden van vaardigheden en zorgt voor een goed leef- en werkklimaat. Bewoners gaan overdag naar dagbesteding buiten huis of aan huis.

Gebouw

De woningen zijn onderdeel van een groot gebouw in Schagen. Op de benedenverdieping in het gebouw is de dagbesteding. Op de eerste verdieping zijn de groepswoningen. Ook is er een kantoor en een winkel.

Omgeving

De woningen staan in de gemeente Schagen, in de kop van Noord-Holland. Schagen is ruim en open opgezet en er heerst een rustige sfeer. Op loopafstand van de woning zijn parken en waterpartijen waar je heerlijk kunt wandelen. Het centrum van Schagen is ook op loopafstand en heeft veel voorzieningen zoals cafetaria’s, winkels en supermarkten. Ook is er een muziekschool en een grote bibliotheek. Het strand is ongeveer een kwartier rijden.

Schagen heeft een eigen station met treinen richting Utrecht en Den Helder. Vanaf het station ben je binnen 10 minuten lopen bij De Miede. Ook zijn er bushaltes dichtbij de woning en in het centrum van Schagen.

Voor wie?

De woningen zijn geschikt voor mensen met een licht tot matige verstandelijke beperking. De ene woning heeft vooral bewoners met een licht verstandelijke beperking. In de andere woning wonen vooral mensen met een matige verstandelijke beperking. De meeste bewoners hebben een bijkomende beperking zoals een motorische of een zintuiglijke beperking. De woningen zijn gericht op volwassenen en ouderen.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op