De Oude School op woonzorgpark Ermelo
Adres en contact
Witteland 4
3853 HD Ermelo
06 12 49 70 29 Stuur een mail

De Oude School
Ermelo

Leren en school Restaurant Werk of dagbesteding Woonzorgpark of wijk

Een lekkere lange fietstocht. Daar was je wel aan toe. Je fietst door een groene omgeving, komt langs een groot gebouw en ruikt vers gebakken appeltaart en net gebrande koffie. Het is het restaurant ‘De Oude School’.

In 1934 was dit een oud schoolgebouw, nu behoort het tot de rijksmonumenten. Je bent nieuwsgierig en loopt naar binnen. Je verwondert je over de mooie open inrichting en de gezellige sfeer. Je zoekt een tafeltje op en bestelt een warm kopje koffie met een stuk taart. Heerlijk, even zitten. De bediening is vriendelijk en je bestelling is er snel. Voor je het weet is de taart op. Nog een laatste slokje koffie en je springt weer op de fiets. Op naar huis.

In het kort

Unieke locatie, unieke beleving

Aan de Witteland 4 zit restaurant ‘De Oude School’. Het restaurant is net gerenoveerd en heeft een open, moderne sfeer. Het is onderdeel van het woonzorgpark in Ermelo waar iedereen welkom is. In het restaurant werken (jong)volwassenen met een verstandelijke beperking. Zij werken in de bediening of in de keuken. Onder begeleiding leren zij vaardigheden zoals koken, bedienen en samenwerken met collega’s. Ook kunnen medewerkers van ’s Heeren Loo bij ons terecht om te leren koken voor grote groepen.

In het restaurant serveren wij onder andere koffie, een borrel of een heerlijke lunch. Alle lekkernijen komen uit onze eigen bakkerij.
Verder is het bij ons ook mogelijk om je verjaardag of bedrijfsfeestje te houden of je bruiloft te vieren. Daarnaast heeft De Oude School vergaderzalen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Het gebouw

Bij binnenkomst in het monumentale pand loop je meteen het restaurant in. Het is modern ingericht, heeft een open uitstraling en is van alle gemakken voorzien. Je kunt binnen zitten of buiten op het terras. Ook zijn er vergaderzalen. De locatie is geschikt voor grote gezelschappen.

Omgeving

Het woonzorgpark in Ermelo is helemaal ingericht voor mensen met een verstandelijke beperking. Verschillende voorzieningen zoals dagbesteding, de tandarts, huisarts en fysiotherapeut zijn dichtbij. Op het park kun je naar de Klinkboerderij, tuincentrum de Bloemenhof, of naar het restaurant of de kiosk van De Oude School. Wandelaars en fietsers hebben voorrang, dus maak buiten een rondje en geniet van de mooie omgeving. Ook kun je spelen op een veldje, in één van de speeltuinen of lekker bewegen met de toestellen langs het Fit & Fun pad.

Op het park zelf zijn diverse voorzieningen, zoals de Kiosk bij De Oude School met leuke cadeauartikelen, een kinderboerderij, een tuincentrum, het Fit en Fun pad en een medische dienst.

Openbaar vervoer

Het openbaar vervoer is goed. Vanaf het station in Ermelo kun je de bus pakken richting het woonzorgpark. Het busstation is net buiten het park. Aan de rand van het centrum van Ermelo bevindt zich het station waar elk half uur treinen naar Zwolle en Amersfoort vertrekken.

Voor wie?

Wij heten iedereen van harte welkom in De Oude School. Jong of oud, met of zonder beperking, wandelaars of fietsers. Iedereen mag bij ons naar binnen lopen. Voor mensen met een verstandelijke beperking is De Oude School een leuke en gezellige werk- en leerplek. Ook kunnen medewerkers van ’s Heeren Loo leren koken voor grote groepen. Heb jij een passie voor de horeca? Of vind je het leuk om in de keuken te werken? Neem dan contact op!

Je e-mailadres wordt niet getoond bij je reactie.Wij vragen dit alleen om eventueel contact met je op te nemen.
Wij gaan zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. Lees de uitgebreide toelichting in ons privacystatement.

Adres, contact en openingstijden

Witteland 4
3853 HD Ermelo
06-12 49 70 29

Bakkerij.Oudeschool@sheerenloo.nl
Oudeschool.ermelo@sheerenloo.nl

Openingstijden

Dagelijks (ma-zo) 10:00-16:00 uur

Kijk ook eens op onze Facebook-pagina.

Neem contact op