Adres en contact
Achisomoglaan 69-77-79-81
7325 BR Apeldoorn
Contact opnemen Direct aanmelden

Dagbesteding De Punt in Apeldoorn
Achisomoglaan 77-81

Werk of dagbesteding

Vandaag mag je weer lekker aan het werk. Jij bent iemand die van aanpakken houdt, dus je zit hier wel op je plek. Je gaat samen met je begeleider de post bezorgen. Tijdens je werk lekker in de buitenlucht zijn en bewegen, kan het nog beter? Tussendoor krijg je tijd om tot rust te komen en even een muziekje te luisteren. Aan het eind van je werkdag liggen alle brieven op de juiste deurmat. Je bent terecht trots op jezelf: dat heb je toch maar mooi gedaan.

In het kort

Op dagbesteding De Punt kunnen mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag onder begeleiding bijvoorbeeld de post bezorgen of oud papier ophalen. Verder is er altijd ruimte voor andere activiteiten, denk aan voorlezen, knutselen en muziek luisteren.

Het gebouw

De Punt bestaat uit vier dagbestedingsgroepen. Er is eigen sanitair en de mensen die behoefte hebben aan een beetje rust kunnen zich altijd even terugtrekken in een aparte ruimte. De verschillende ruimtes hebben elk hun eigen karakter. Elke groep heeft een eigen keuken en tuin, dus er is genoeg ruimte voor ontspanning en een lekkere lunch tussen de middag.

Bij ons werken

Werkzaamheden
Op de dagbesteding kun je onder begeleiding de post of de schone was bezorgen, en oud papier of glas bij de woningen in de wijk ophalen. Er is veel begeleiding aanwezig, dus je hoeft je geen zorgen te maken als iets een keer niet lukt. Wij helpen je waar nodig!

Onze werknemers
Er werken bij ons mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag. Over het algemeen zijn de werknemers graag in de buitenlucht en houden van praktisch werk. Zie jij jezelf hier wel tussen? Dan kan je altijd contact opnemen.

De omgeving

Je vindt de dagbesteding op het uitgestrekte bosachtige terrein Groot Schuylenburg, tussen verschillende andere woningen en dagbestedingslocaties van ’s Heeren Loo. De Punt ligt op ongeveer 20 minuten lopen van een busstation, maar is ook gemakkelijk met de auto bereikbaar.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op