Adres en contact
De Spreng 37-39-41
1741 RT Schagen
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen in Schagen
De Spreng 37-39-41

Wonen

Het wordt langzaam donker buiten. Dat betekent dat de dag er bijna op zit. Je hebt vandaag weer veel ontdekt en geleerd. Je begeleider heeft je een nieuw gerecht laten maken. Je huisgenoten vonden het erg lekker, dus het is voor herhaling vatbaar. Ook was je vandaag aan de beurt om het huis schoon te maken samen met een huisgenoot. Je geniet nog even na van de heerlijke maaltijd en gaat dan naar je eigen kamer. Tijd om naar bed te gaan.

In het kort

De Spreng 37-39-41 zijn 3 woningen in Schagen voor 15 mensen met een verstandelijke beperking.  De begeleiding zorgt voor een goede werk- en leefomgeving. De doelgroep is gevarieerd. Per bewoner kijken we naar zijn of haar hulpvraag. We werken vanuit de mogelijkheden en de verantwoordelijkheid van de bewoners.

Woning

De Spreng bestaat uit 3 rijtjeshuizen die verbonden zijn met elkaar. Elke woning heeft een eigen gemeenschappelijke woonkamer met keuken. De bewoners hebben ieder een ruime zit-/slaapkamer. Zij delen de doucheruimte en toiletten. Elke woning heeft ook een zolder met een slaapkamer met eigen douche en toilet. De woningen hebben een ruime tuin. 

Omgeving

De woningen staan in Schagen in de Kop van Noord-Holland. Schagen is ruim en open opgezet en heeft een rustige sfeer. Op loopafstand van je woning zijn parken en vaarten waar je kunt wandelen. Het centrum van Schagen, ook op loopafstand, heeft cafetaria’s, winkels en supermarkten. Ook is er een muziekschool en een grote bibliotheek. Het is ongeveer een kwartier rijden naar het strand.

Schagen heeft een eigen station met treinen richting Den Helder en Amsterdam. Vanaf het station ben je binnen 10 minuten lopen bij De Spreng. Dichtbij de woning zij er bushaltes met bussen naar het centrum.

Voor wie?

De woningen is voor mensen met een verstandelijke beperking. Hun hulpvragen lopen uiteen. De begeleiding is daarop aangepast. Wij zorgen voor structuur en leren hen vaardigheden. Daarnaast hebben veel bewoners een eigen taak binnen de woning.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op