Adres en contact
Hoenderweg 15
3851 RZ Ermelo
088 - 036 93 60 Stuur een e-mail

Dagbesteding De Werkwijzer in Ermelo
Hoenderweg 15c

Werk of dagbesteding

Het is weer een nieuwe dag. Op naar je werk. Je pakt de fiets en begint te trappen. Binnen een paar minuten ben je bij De Werkwijzer aangekomen. Je loopt naar binnen en de eerste collega’s zitten al klaar. Dan is het tijd om aan het werk te gaan! Je bent lekker bezig met je handen en voor je het weet is het alweer lunchpauze. Wat gaat de dag toch snel als je het naar je zin hebt!

In het kort

Aan de Hoenderweg 15c zit De Werkwijzer. De Werkwijzer is een in- en ompakbedrijf in Ermelo. Mensen met een verstandelijke beperking kunnen in dienst bij het bedrijf. De werkzaamheden bestaan uit in-en ompakwerk, het vernietigen van dossiers en groenvoorziening. De werknemers kunnen via een leerwerktraject nieuwe dingen leren en zich ontwikkelen.Het bedrijf en de omgeving

De Werkwijzer is gevestigd in Ermelo op het industrieterrein ‘Veldzicht’. Hier staan meer grote bedrijven. Wij werken samen in een bedrijfshal. Zo heb je tijdens je werk ook gezellig contact met je collega’s. Het bedrijf industrieel ingericht.

Het industrieterrein zit tussen het centrum van Ermelo en het centrum van Harderwijk. Vanaf het centrum van Ermelo ben binnen 10 minuten fietsen bij De Werkwijzer. In het centrum zit een station met treinen richting Amersfoort en Zwolle.

Verder zit het bedrijf op vijf minuten fietsen van het woonzorgpark in Ermelo vandaan. Hier zijn veel voorzieningen gericht op mensen met een verstandelijke beperking. 

Voor wie? 

Bij het bedrijf werken mensen met een verstandelijke beperking die graag actief bezig zijn binnen de industrie en zich willen ontwikkelen.

Adres, contact en openingstijden

Hoenderweg 15
3851 RZ Ermelo

Heeft u werkzaamheden voor ons? Wij kijken graag samen met u welke werk waar past. Neem gerust contact met ons op:

De Werkwijzer

088 - 036 93 61
werkwijzer@sheerenloo.nl

Paperasserie

088 - 036 93 62
paperasserie@sheerenloo.nl

Kartonnerie

088 - 036 93 61
kartonnerie@sheerenloo.nl

Openingstijden

Geopend op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur

Kijk ook eens op onze Facebook-pagina.

Neem contact op