Adres en contact
De Wetering 27-28-29
1741 DK Schagen
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen in Schagen
De Wetering 27-28-29

Wonen

Je springt uit je bed. Vandaag ga je weer naar je werk. Je werk is ook in Schagen en je kunt er lopend heen. Heerlijk. Na je werk heb je afgesproken met je huisgenoten. Ook komt de begeleiding even langs voor een kopje thee. Aan het einde van de dag ruim je je kamer op en neem je een warme douche. Morgen is er weer een nieuwe werkdag, dus snel je bed in.

In het kort

De Wetering 27-28-29 zijn 3 woningen voor (jong)volwassenen met een lichte verstandelijke beperking. Overdag is er begeleiding. De bewoners gaan naar dagbesteding, school of werk. De begeleiding stimuleert de bewoners hun krachten en talenten te ontwikkelen. We kijken per bewoner wat voor hem of haar mogelijk is.

De woningen

De woningen zijn ruim opgezet en elke woning heeft plaats voor 4 bewoners. Iedere bewoner heeft een grote zit/-slaapkamer. Ook is er een gemeenschappelijke woonkamer met keuken. De woonkamer kijkt uit op het weidse Westfriese landschap. De woningen zijn niet geschikt voor mensen in een rolstoel of met een visuele beperking. 

Omgeving

De woningen staan in de nieuwe wijk Hoep-Noord in Schagen in de kop van Noord-Holland. De wijk heeft veel ruimte en veel groen. Het centrum van Schagen is lopend te bereiken. In het levendige centrum zijn cafetaria’s, supermarkten en winkels. Ook heeft Schagen een muziekschool en een grote bibliotheek waar iedereen welkom is.

Het NS station is ook op loopafstand. Daar vertrekken treinen richting Utrecht en Den Helder. Vanaf het station vertrekken ook veel bussen. 

Voor wie?

De woningen zijn voor (jong)volwassenen met een lichte verstandelijke beperking (IQ van 50 tot 85). Wij zorgen voor een duidelijke structuur en wij stimuleren de bewoners in hun zelfstandigheid.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op