Adres en contact
De Wieken 14-16
4191 TR Geldermalsen
Contact opnemen Direct aanmelden

De Wieken 14-16
De Wieken 14-16

Wonen

Op De Wieken 14-16 valt altijd wat te beleven, of je er nou met of zonder je medebewoners op uit wil gaan. Lekker creatief zijn op de dagbesteding of gezamenlijke eten in de woonkamer. Jij hebt binnen deze groepswoning een appartement voor jezelf!

In het kort

De Wieken 14 en 16 is een woning waar 24-uursbegeleiding beschikbaar is voor bewoners met een lichte verstandelijke beperking en bijkomende beperkingen. De begeleiding is gericht op het stimuleren van de zelfstandigheid. Daar waar nodig worden zij ondersteund, geholpen of door lichamelijke beperkingen wordt de zorg (deels) overgenomen. Bewoners hebben een dag invulling passend bij hun kwaliteiten en interesses.

Eigen voorzieningen

De Wieken 14-16 is een woning die geschikt is voor 10 bewoners. De benedenverdieping bestaat aan weerszijden uit 3 appartementen. De 2 bovenverdieping hebben ieder twee appartementen. Iedere bewoner heeft zijn eigen appartement met een douche en toiletruimte. Er is een gezamenlijke keuken en woonkamer met computer en tv. Daarnaast is er een washok met wasmachine en droogtrommel aanwezig.

De omgeving

De Wieken 14 en 16 zijn onderdeel van het terrein De Wieken, waar zich nog zeven soortgelijke woonvoorzieningen van ’s Heeren Loo bevinden. De Wieken ligt aan een provinciale weg en je vindt er onder andere een zwembad, fitnessfaciliteiten en een buurthuis. Aan de overkant van de straat is een dagactiviteitencentrum. Het terrein grenst aan een woonwijk met een winkelcentrum, bakker, kapper en verschillende eetcafés. Een bus- en treinstation liggen op loopafstand, maar er is ook een regiotaxi beschikbaar. Geldermalsen is gelegen in midden Betuwe, en biedt onder andere een prachtig historisch centrum en de mogelijkheid om een wandeling te maken langs rivier de Linge.

Wie wonen hier?

Op De Wieken 14 wonen jongeren met een (zeer) ernstige verstandelijke beperking en een grote achterstand op het gebied van sociaal-emotioneel functioneren. Op De Wieken 16 hebben de jongeren een lichte tot matige verstandelijke beperking en vaak een bijkomende stoornis als ADHD of autisme.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op