Adres en contact
De Wieken 18
4191 TR Geldermalsen
Contact opnemen Direct aanmelden

De Wieken 18
De Wieken

Wonen

Een dagje met je begeleider naar het winkelcentrum van Geldermalsen? Of gewoon lekker thuis in alle rust tijd doorbrengen op je eigen kamer? Op De Wieken 18 kan het allemaal. In deze vrolijke, lichte woning mag je zijn wie je bent en staat de begeleiding 24 uur per dag voor je klaar.

In het kort

De Wieken 18 is een woning met 24-uursbegeleiding voor bewoners met een matige tot ernstige verstandelijke beperking, die veel ondersteuning nodig hebben bij alledaagse handelingen. Het accent ligt op het creëren van sfeer en voorspelbaarheid. Voor alle bewoners is er de mogelijkheid van dagbesteding.

Sfeervol en kleinschalig

De Wieken 18-20 is een gelijkvloerse twee-onder-een-kapwoning met ruimte voor in totaal 6 bewoners. De keuken deel je met je huisgenoten en de gezamenlijke woonkamer is voorzien van internetaansluiting en televisie. Jouw badkamer en toilet deel je met je buurman of buurvrouw, maar elke bewoner heeft de beschikking over een ruime privé slaapkamer. De inrichting is door de afwezigheid van drempels en ruime opzet geschikt voor rolstoelgebruikers.

De omgeving

De Wieken 18 is onderdeel van het terrein De Wieken, waar zich nog zeven soortgelijke woningen van ’s Heeren Loo bevinden. De Wieken ligt aan een provinciale weg en je vindt er onder andere een zwembad, buurthuis en dagactiviteitencentrum. Het terrein grenst aan een woonwijk met een winkelcentrum, bakker, kapper en verzorgingstehuis met restaurant. Een bus- en treinstation liggen op loopafstand, maar er is ook een regiotaxi beschikbaar. Geldermalsen is gelegen in midden Betuwe, en biedt onder andere een prachtig historisch centrum en de mogelijkheid om een wandeling te maken langs rivier de Linge.

Wie wonen hier

Op De Wieken 18 wonen bewoners die begeleidingsintensieve zorg vragen. Ze hebben een matige tot zeer ernstige verstandelijke beperking. Er wordt gebruik gemaakt van lichaamsgebonden communicatie, bijvoorbeeld door middel van signaal voorwerpen. De leeftijd van de bewoners varieert.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op