Adres en contact
De Wieken 2-4
4191 TR Geldermalsen
Contact opnemen Direct aanmelden

De Wieken 2-4
De Wieken 2-4

Wonen

Je helpt vandaag mee in het dierenasiel. Lekker kroelen met de katten en knuffelen met de honden; een vriend op vier pootjes is ten slotte de beste vriend. Heb je na je werkdag bij thuiskomst al egeltjes gespot in de struiken van de grote voortuin? Laten zien wat je kunt in de gymzaal op het nabijgelegen terrein, of gezwaaid naar de fietsers die af en toe voorbij komen? Mocht je nog steeds niet moe zijn, dan help je de begeleiding om een lekkere maaltijd voor vanavond klaar te maken. Jij en je medebewoners zullen er ongetwijfeld van genieten. Eet smakelijk!

In het kort

De Wieken 2-4 is een woonhuis met 24-uursbegeleiding voor volwassenen. De mate van beperking loopt uiteen van licht tot zeer ernstig. Een belangrijk doel is om de bewoners zoveel mogelijk invloed op het eigen leven te laten ervaren. Behandeling op huisnummer 2 is vooral gericht op het stimuleren van zelfstandigheid; zo doen bewoners hun eigen was of helpen met koken. Op De Wieken 4 is sprake van intensieve verzorging en gedragsbegeleiding, waarbij zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met persoonlijke wensen. Een belangrijk onderdeel daarbij is ondersteuning bij het vinden van een plek in de groep als geheel.

Op avontuur in de voortuin

De Wieken 2-4 bestaat uit twee verdiepingen voor in totaal acht bewoners. De gedeelde woonkamer met zit- en eetgedeelte is voorzien van internetaansluiting en televisie. Ook keuken, badkamer, toilet en washok worden gedeeld, maar elke bewoner heeft een ruime privéslaapkamer. De inrichting is door de afwezigheid van drempels en ruime opzet geschikt voor rolstoelgebruikers. Het huis beschikt over een grote voortuin met schommel.

De omgeving

De Wieken 2-4 zijn onderdeel van het terrein De Wieken, waar zich nog zeven soortgelijke woonvoorzieningen van ’s Heeren Loo bevinden. De Wieken ligt aan een provinciale weg en je vindt er onder andere een zwembad, buurthuis, dokterspraktijk, gymzaal en dagactiviteitencentrum. Het terrein grenst aan een woonwijk met een winkelcentrum, bakker, kapper en verzorgingstehuis met restaurant waar de bewoners gebruik van kunnen maken. Een bus- en treinstation liggen op loopafstand, maar er is ook een regiotaxi beschikbaar. Geldermalsen is gelegen in midden Betuwe, en biedt onder andere een prachtig historisch centrum en de mogelijkheid om een wandeling te maken langs rivier de Linge.

Wie wonen hier?

Op De Wieken 2 wonen tien volwassenen met een lichte tot matige verstandelijke beperking; zij werken overdag bijvoorbeeld op een dagactiviteitencentrum of sociale werkplaats.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op