Adres en contact
De Wieken 22-24
4191 TR Geldermalsen
Contact opnemen Direct aanmelden

De Wieken 22-24
De Wieken 22-24

Wonen

Jouw begeleiding kent jou door en door, want zij zijn onderdeel van een vaste groep begeleiders op jouw woning. Heb jij behoefte aan een woonplek met zeer intensieve en specialistische begeleiding en een gestructureerde dagbesteding? Functioneer jij het beste in een beschermde, voorspelbare en rustige omgeving? Dan is de Wieken 22-24 iets voor jou. In deze kleine maar knusse woning mag je zijn wie je bent en staat de begeleiding 24 uur per dag voor je klaar.

In het kort

De Wieken 222-24 is een woning met 24-uursbegeleiding voor bewoners met een ernstige verstandelijke en/of lichamelijke beperking, die veel ondersteuning nodig hebben bij alledaagse handelingen op het gebied van lichamelijke en sociale redzaamheid. Het accent ligt op het creëren van sfeer en voorspelbaarheid. Voor alle bewoners is er de mogelijkheid van dagbesteding.

De woning

Wieken 22-24 is een gerenoveerde gelijkvloerse woning, beide woningen hebben een eigen woonkamer en keuken. Via de keukens kan je via de tussenruimte naar elkaar toe lopen. Vanuit de woonkamer loop je naar de hal waar de studio's van de cliënten zich bevinden. Elke client heeft zijn eigen studio met eigen douche, toilet en wasbak. Binnen Wieken 24 hebben we ook een snoezelbadkamer, waar iedereen ook de cliënten van Wieken 22 gebruik van kunnen maken. Achter de woning bevindt zich een afgesloten tuin met uitzicht op een weiland waar paarden lopen.

In een groepswoning woont een groep mensen met een verstandelijke beperking samen onder begeleiding. De groepsgrootte is maximaal 10 personen, verdeeld over 2 woningen. Ze hebben een eigen slaapkamer en eigen sanitair. Zij maken gebruik van een gezamenlijke huiskamer en keuken, waar met begeleiding gekookt en gegeten wordt.

Een studio bestaat uit één grote kamer waarin zowel gewoond, geslapen als gerecreëerd wordt. Er is sprake van een eigen badkamer en toilet.

De omgeving

De Wieken 22-24 is onderdeel van het terrein De Wieken, waar zich nog zeven soortgelijke woningen van ’s Heeren Loo bevinden. Het terrein is eigenlijk een klein dorpje in een dorp. Op de een of andere manier is het beschut, maar staan de woningen toch gewoon midden in een wijk. Een bus- en treinstation liggen op loopafstand, maar er is ook een regiotaxi beschikbaar. Geldermalsen is gelegen in midden Betuwe, en biedt onder andere een prachtig historisch centrum.

Wie wonen hier?

Op De Wieken 22-24 wonen bewoners die begeleiding intensieve zorg nodig hebben. Ze hebben een ernstige tot zeer ernstige verstandelijke beperking. Er wordt gebruik gemaakt van lichaamsgebonden communicatie, bijvoorbeeld door middel van signaal voorwerpen.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op