Begeleid wonen in Geldermalsen
De Wieken 30-32

Wonen

Nick & Simon op de radio, het koffiezetapparaat dat pruttelt: de dag wacht op je. Of je er nou van houdt om jezelf nuttig te maken op de dagbesteding of samen met de wandelclub bij de nabijgelegen vijver de eendjes wat oud brood te voeren: in deze warme, sfeervolle woning voel je je binnen no time thuis. Wanneer je behoefte hebt aan wat ontspanning, biedt de groepswoning je alle ruimte om te relaxen in de snoezelruimte. Neem ook eens een warm bad of geniet van de stamppot die je begeleider met alle liefde voor jou en je medebewoners heeft klaargemaakt.

In het kort

De Wieken 30 en 32 zijn twee geschakelde groepswoningen waar 24-uurs begeleiding beschikbaar is voor volwassenen en senioren met een ernstige verstandelijke beperking. De focus ligt op het creëren van structuur en een veilige, voorspelbare omgeving, met aandacht voor het behoud van de alledaagse vaardigheden van de cliënt. Alle bewoners nemen deel aan één of meerdere vormen van dagbesteding. Er wordt ook palliatieve zorg aangeboden.

Adres en contact
De Wieken 30-32
4191 TR Geldermalsen
Contact opnemen Direct aanmelden

Ruimte voor jezelf binnen de groep

De Wieken 30-32 is een gelijkvloerse geschakelde woning met ruimte voor maximaal acht volwassen/oudere bewoners. De woonkamer is voorzien van internetaansluiting en televisie. De badkamer en woonkamer worden gedeeld, maar elke bewoner heeft een privé slaapkamer. De keuken vormt de verbinding tussen de twee woningen. De woning beschikt over een washok met wasmachine en droogtrommel.

De omgeving

De Wieken 30 en 32 zijn onderdeel van het terrein De Wieken, waar zich nog zeven soortgelijke woonvoorzieningen van ’s Heeren Loo bevinden. De Wieken ligt aan een provinciale weg en je vindt er onder andere een zwembad, fitnessfaciliteiten en een buurthuis. Aan de overkant van de straat is een dagactiviteitencentrum. Het terrein grenst aan een woonwijk met een winkelcentrum, bakker, kapper en verschillende eetcafés. Een bus- en treinstation liggen op loopafstand, maar er is ook regiotaxi beschikbaar. Geldermalsen is gelegen in midden Betuwe, en biedt onder andere een prachtig historisch centrum en de mogelijkheid om een wandeling te maken langs rivier de Linge.

Wie wonen hier?

Op De Wieken 30 en 32 wonen volwassenen en senioren met een ernstige tot zeer ernstige verstandelijke beperking, die niet of nauwelijks in staat zijn tot verbale communicatie. Er wordt gebruik gemaakt van lichaamsgebonden communicatie en communicatie met signaal voorwerpen.

De Wieken 30-32

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op