Adres en contact
De Wieken 34-36
4191 TR Geldermalsen
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen in Geldermalsen
De Wieken 34-36

Wonen

Als bewoner van Wieken 34-36 hoef je je zelden druk te maken over of je wel genoeg te doen hebt vandaag. Je kunt mee helpen koken of van een afstandje toekijken of genieten van de knusse sfeer die deze woning uitstraalt. Eén ding is zeker: op de Wieken is ruimte voor jou als persoon, en dat maakt dat je je hier gauw genoeg thuis zult voelen.

In het kort

Wieken 34-36 is een woning met 24-uurs begeleiding voor bewoners vanaf 25 jaar, met een focus op senioren. De zorgvragen lopen uiteen, maar over het algemeen geldt dat sprake is van een ernstige tot matige verstandelijke en/of lichamelijke beperking. De cliënt behoudt zoveel mogelijk regie over het eigen leven. We hechten hier veel waarde aan sfeer, positief contact en overzichtelijkheid.

Ruimte voor iedereen

De Wieken 34-36 is een gelijkvloerse twee-onder-één-kap-woning met ruimte voor in totaal 10 bewoners. De gezamenlijke woonkamer met open keuken is voorzien van internetaansluiting en televisie. Elke bewoner heeft een ruime privé slaapkamer, met eigen of gedeeld sanitaitr. De inrichting is door de afwezigheid van drempels en ruime opzet geschikt voor rolstoelgebruikers.

De omgeving

De Wieken 34 en 36 zijn onderdeel van het terrein De Wieken, waar zich nog zeven soortgelijke woonvoorzieningen van ’s Heeren Loo bevinden. De Wieken ligt aan een provinciale weg en je vindt er onder andere een zwembad, buurthuis en dagactiviteitencentrum. Het terrein grenst aan een woonwijk met een winkelcentrum, bakker, kapper en verzorgingstehuis met restaurant. Een bus- en treinstation liggen op loopafstand, maar er is ook een regiotaxi beschikbaar. Geldermalsen is gelegen in midden Betuwe, en biedt onder andere een prachtig historisch centrum en de mogelijkheid om een wandeling te maken langs rivier de Linge.

Wie wonen hier?

Op De Wieken 34-36 lopen de leeftijden van de bewoners uiteen. Ze hebben een matige tot ernstige verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Vaak is uitdaging nodig op het gebied van sociaal-emotioneel functioneren. Ondersteuning bestaat bijvoorbeeld uit lichaam gebonden communicatie door middel van signaal voorwerpen of hulp bij het verrichten van alledaagse handelingen. Voor alle bewoners is er de mogelijkheid van dagbesteding.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op