Adres en contact
De Wieken 38-40
4191 TR Geldermalsen
Contact opnemen Direct aanmelden

De Wieken 38-40
De Wieken 38-40

Wonen

Sluit de dag af met een lekker kopje thee in één van de horecagelegenheden in het centrum van Geldermalsen. Of gewoon thuis op de bank. Komt vanavond je familie nog gezellig op bezoek of onderneem je een activiteit op de woning?

In het kort

Wieken 38 en 40 is een groepswoning waar 24-uursbegeleiding beschikbaar is voor volwassenen en senioren met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Verzorging is hier het belangrijkst, omdat veel cliënten in een rolstoel zitten. De cliënten hebben veel invloed op hoe ze hun dag invullen, bijvoorbeeld met dagactiviteiten of allerlei clubs.

Een plek voor iedereen

Wieken 38-40 is een gelijkvloerse twee-onder-één-kap-woning met ruimte voor maximaal tien bewoners. De woonkamer is voorzien van internetaansluiting en televisie. Elke bewoner heeft een privé slaapkamer en deelt zijn badkamer met een medebewoner. Door de ruime opzet en afwezigheid van drempels is de woning geschikt voor mindervaliden.

De omgeving

Wieken 38-40 zijn onderdeel van het terrein De Wieken, waar zich nog zeven soortgelijke woonvoorzieningen van ’s Heeren Loo bevinden. De Wieken ligt aan een provinciale weg en je vindt er onder andere een zwembad, fitnessfaciliteiten en een buurthuis. Aan de overkant van de straat is een dagactiviteitencentrum en verzorgingshuis met restaurant waar de cliënten gebruik van kunnen maken. Het terrein grenst aan een woonwijk met een winkelcentrum, bakker, kapper en verschillende eetcafés. Een bus- en treinstation liggen op loopafstand, maar er is ook een regiotaxi beschikbaar. Geldermalsen is gelegen in midden Betuwe en biedt onder andere een prachtig historisch centrum en de mogelijkheid om een wandeling te maken langs rivier de Linge.

Wie wonen hier?

Op Wieken 38 en 40 wonen senioren met een matige tot ernstige verstandelijke beperking, die vaak afhankelijk zijn van hulpmiddelen als tilliften.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op