Adres en contact
De Wieken 6-8
4191 TR Geldermalsen
Contact opnemen Direct aanmelden

De Wieken 6-8
De Wieken 6-8

Wonen

Plons! Vandaag ga je lekker baantjes trekken in het zwembad op loopafstand van je woning. Moe van al die meters schoolslag? Dan kun je bijkomen in de grote tuin of de eetkamer die je deelt met je huisgenoten, terwijl je geniet van een kop cappuccino. Ga op onderzoek uit in de omgeving en doe dat vooral samen. Wie kan je ten slotte beter helpen dan je medebewoners om je nieuwe woonplek snel om te toveren in een veilig thuis?

In het kort

Wieken 6-8 is een woonhuis met 24-uursbegeleiding. Er wonen volwassenen met een ernstige verstandelijke beperking, vaak een autisme spectrumstoornis. De leeftijden lopen uiteen van 30 tot 80 jaar. Er is veel aandacht voor ondersteuning bij het verrichten van alledaagse handelingen. Focus van de behandeling ligt meer op het behoud en herstel van vaardigheden dan op het aanleren van nieuwe. De cliënten nemen naar behoefte deel aan vrijetijdsactiviteiten en dagprogramma’s.

Op avontuur in de voortuin

De Wieken 6-8 is een twee-onder-één-kap-woning met twee verdiepingen voor in totaal acht bewoners. De gedeelde woonkamer is voorzien van internetaansluiting en televisie. Ook keuken, badkamer, toilet en washok worden gedeeld, maar elke bewoner heeft een ruime privé slaapkamer. De inrichting is minder geschikt voor rolstoel- en rollatorgebruikers. Het huis beschikt over een grote voor- en achtertuin.

De omgeving

De Wieken 2-4 zijn onderdeel van het terrein De Wieken, waar zich nog zeven soortgelijke woonvoorzieningen van ’s Heeren Loo bevinden. De Wieken ligt aan een provinciale weg en je vindt er onder andere een zwembad, buurthuis, dokterspraktijk, gymzaal en dagactiviteitencentrum. Het terrein grenst aan een woonwijk met een winkelcentrum, bakker, kapper en verzorgingstehuis met restaurant. Een bus- en treinstation liggen op loopafstand, maar er is ook een regiotaxi beschikbaar. Geldermalsen is gelegen in midden Betuwe, en biedt onder andere een prachtig historisch centrum en de mogelijkheid om een wandeling te maken langs rivier de Linge.

Wie wonen hier?

Op De Wieken 6-8 wonen volwassenen en senioren met een ernstige verstandelijke beperking en een laag ontwikkelingsniveau.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op