Adres en contact
De Wieken 7
4191 TS Geldermalsen
Contact opnemen Direct aanmelden

Dagbesteding Atelier Xi-Xi in Geldermalsen
De Wieken 7

Werk of dagbesteding

Eerst doop je je kwast in de rode verf, vervolgens in de groene. Je zet je kwast op het dikke papier, en begint ronddraaiende bewegingen te maken met je pols. Een mooi rondjespatroon ontstaat, met groene rode en bruine tinten. Het wordt een boom. Met takken die alle kanten op zwieren en zwaaien. Jij houdt van de natuur, het is je lust en je leven. Je bent graag buiten, maar je vindt het ook heel fijn om je liefde voor de natuur te laten zien in je schilderijen. Om je heen zijn allerlei mensen creatief bezig, je houdt van die sfeer. Af en toe wordt er lekker gekletst, en soms is iedereen muisstil geconcentreerd bezig. Wat een heerlijke dagbesteding heb jij in het atelier! En van je beperking merk je niets, want iedereen is gelijk hier. Als je pauze wilt van het schilderen, ga je even koffie drinken of in de winkel helpen. Je vindt het ook erg leuk om anderen iets te vertellen over jouw kunst. Jouw werk hangt namelijk ook op de expositie hier in de hal van Ravestein! Je vertelt hier dus graag wat over, en mensen vinden het ook leuk om de verhalen te horen. Dat geeft je een hoop positieve energie en maakt je supertrots!

In het kort

Ruige landschappen, stillevens, schilderijen met heel veel mensen. Van alles wat maken mensen hier op atelier Xi-Xi. Leef je creatief uit hier in Atelier Xi-Xi van ‘s Heeren Loo in Geldermalsen. Vaak werk je aan de hand van opdrachten, bijvoorbeeld met een thema.

Elke drie maanden is er een wisselende expositie in zorgcentrum Ravestein hier in de buurt, misschien hangt jouw kunstwerk hier wel een keer bij!

Atelier Xi-Xi: dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking

In Atelier Xi-Xi werk je met andere mensen met een verstandelijke beperking als dagbesteding. Je kunt hier in het atelier creatief bezig zijn, of helpen in de winkel waar wij de kunstobjecten verkopen.

Rustige wijk in Geldermalsen

Het Atelier ligt in een rustige woonwijk in Geldermalsen, vlakbij zorgcentrum Ravestein.

Bereikbaarheid met het openbaar vervoer

De bus naar het station Geldermalsen is 8 minuten lopen. Van daaruit ben je in een halfuurtje in Utrecht of ‘s-Hertogenbosch.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op