Adres en contact
Pianolaan 1
2201 ZL Noordwijk
Stuur een mail 06 823 714 20

De Zaak in Noordwijk
Pianolaan 1

Werk of dagbesteding

De Berghbloem
In de winkel De Berghbloem hebben jongeren de kans om een goede start te maken in hun werkcarrière. We zorgen voor een veilige en stimulerende omgeving, waar iedereen zich op zijn eigen niveau kan ontwikkelen. Met stapjes leren zij nieuwe vaardigheden.

We verkopen mooie dagverse bloemen en planten. Daarnaast verzorgen wij ook rouwwerk. Neem contact met ons op voor bijvoorbeeld een zakelijk of particulier abonnement. Naast het maken van bloemwerk verzorgen wij ook workshops in de werkplaats of op locatie.

  In het kort

  De Berghshop
  De Berghshop is een kringloopwinkel en dagbestedingslocatie voor jongeren. Zij kunnen op deze veilige en veelzijdige plek starten met hun werkcarrière. Particulieren doneren hier hun spullen. Bij de kringloopwinkel zijn ook werkplaatsen, waar jongeren de ingekomen spullen opknappen en ze gereed maken voor verkoop in de winkel. 

  Op afspraak halen we gratis witgoed, fietsen, televisies, meubels, huisraad, boeken, kleding en allerlei andere bruikbare goederen op in Katwijk, Noordwijk, Noordwijkerhout, Lisse, Voorhout en Sassenheim.
  Natuurlijk kun je je spullen ook zelf bij ons brengen. Dit kan bij onze winkel aan de Wintertuinlaan 22 in Noordwijk. Je kunt hier terecht op:
  maandag t/m vrijdag van 10.00-16.00 uur en op zaterdag van 12.00-15.30 uur.
  Kom langs of bel voor een afspraak: 06-1300 1853.

  In Kringloopwinkel de Berghshop vind je de mooiste spullen voor een nog mooiere prijs. Wij hebben een uitgebreide sortering van uiteenlopende goederen:
  • meubelen
  • bruin- en witgoed
  • kleding en schoenen
  • huishoudelijke artikelen
  • speelgoed
  • DVD’s
  • accessoires voor in huis/ de tuin
  • fietsen.

  Bij inlevering onderwerpen we de goederen aan een strenge selectie, zodat kwaliteit is gewaarborgd. Kom binnenkort eens langs om te kijken of er iets voor je bij zit!

  KRINGLOOP = DUURZAAMHEID

  Kringloopwinkels in ons land leveren een veel grotere bijdrage aan het milieu dan vaak wordt gedacht. Duurzaamheid is een belangrijk speerpunt voor ’s Heeren Loo. De doelstelling hierbij is het leveren van een duurzame bijdrage aan een schoner milieu, door het actief stimuleren van afvalscheiding, hergebruik en recycling. Veel dagelijkse activiteiten van onze medewerkers en cliënten hebben een duurzaam karakter.

  Berghbloem

  In deze bloemenwinkel aan de Vioollaan op het woonzorgpark leer je om in een winkel te werken en met klanten om te gaan. Ook leer je veel van bloemen en hoe je boeketten kunt maken. 

  *** Gratis bezorging in de hele Bollenstreek, van maandag tot en met vrijdag.***

  Woef

  Hou je ervan om met honden te wandelen, met hen te spelen en hen commando’s aan te leren? Bij Woef ben je de hele dag bezig met honden en kom je veel buiten. 

  De Wasserij 

  In de wasserij wassen we het wasgoed (handdoeken, theedoeken en washandjes) van de woningen op het park. We sorteren de schone was en vouwen deze op. Daarna brengen we alles weer terug naar waar het thuishoort. Dit doen we met iedereen die mee wil en kan helpen. 

  De Post

  In een team sorteer je de post en als dit werk gedaan is, brengen we de post naar de locaties op het park. Er zijn 4 rondes per dag, waarvan 1 ronde de pakketjesronde is. Het bezorgen doen we met een kar. Je loopt dus veel. Ook als het regent, gaan we naar buiten. Natuurlijk wel in goede regenkleding. 

  De Medicijndistributie

  Medicijnen worden op één plek aangeleverd. Wij bezorgen die bij de juiste adressen op het zorgpark. Ook halen we de lege bakken weer op bij de woningen en zorgen we iedere dag voor de nabezorging van de medicijnen. 

  Distributie incontentiemateriaal

  Dagelijks bezorgen we incontinentiemateriaal op de juiste adressen. Met een kar loop je in een groep over het park om deze dozen af te leveren. 

  Schakel 2

  Het park ziet er altijd schoon en verzorgd uit. Als je bij de Schakel werkt, help jij ook mee. Met papierprikkers loop je vaste routes en ruim je al het vuil op. Plastic ophalen en glas wegbrengen hoort hier ook bij. Hou je van spelletjes? Je mag ook meehelpen bij het uitzoeken van ingebrachte spelletjes voor de Berghshop. Alles dat compleet is, kan dan weer netjes terug naar de kringloopwinkel voor de verkoop. 

  Kantine

  Voor koffie en een lekkere lunch gaan cliënten naar de Kantine. Daar moet natuurlijk iemand voor zorgen. We bakken dus regelmatig taarten en koekjes. Ben je gastvrij en kun je goed met mensen omgaan? Dan past dit werk misschien wel bij jou.

  De parken 

  Dagelijks gaan we met een aantal sterke mensen in ons eigen busje op pad om werkzaamheden op locatie uit te voeren. Twee keer in de week werken we in Leiden. Daar doen we onderhoudswerkzaamheden bij park “Cronesteijn”. We onderhouden de tuinen en doen klusjes in opdracht van de bewoners van dit park. 

  Duinzone

  Elke ochtend mest je samen met anderen de paardenbak bij de manege uit. ’s Middags doe je andere klussen, zoals glas ophalen en spullen wegbrengen.  Adres en openingstijden

  Bloemenwinkel de Berghbloem
  Vioollaan 1
  2201 ZS Noordwijk

  Openingstijden
  Maandag t/m vrijdag 09:00 tot 16.00 uur

  Neem contact op