Dagbesteding De Zeester in Noordwijk
Dolfijnlaan 1

Werk of dagbesteding Leren en school

Leven op een woongroep als kind is niet altijd makkelijk. Soms vind je het favoriete spelletje van je huisgenootjes maar stom. Je mist je raceauto van thuis. Dagbesteding de Zeester brengt daar verandering in. Kom bij ons lekker knutselen, sporten of in de tuin werken. Wil je graag spelen met leeftijdsgenoten, dan zijn er genoeg andere kinderen. En heb je behoefte aan rust? Dan kies je voor een activiteit alleen. Daarnaast kun je hier ook nog eens ontzettend veel leren!

In het kort

De Zeester is een dagbesteding voor kinderen en jongeren met een (lichte) verstandelijke beperking. In onze negen lokalen is van alles te doen: knutselen, fotograferen, in de tuin werken: er is voor ieder wat wils. Elk kind krijgt bij ons een op maat gemaakt dagprogramma. Zo helpen we jou om je persoonlijke doelen op te stellen en te behalen.

Adres en contact
Dolfijnlaan 1
2201 ZD Noordwijk
088 - 036 3140 Direct aanmelden

Het gebouw

De Zeester heeft lokalen verdeeld over twee verdiepingen. Daarnaast zijn er in het gebouw een snoezelkamer, spelkamer, computerlokaal en een centrale keuken. Ieder lokaal heeft een eigen kleine keuken. In de ruimten tussen de lokalen kun je lekker relaxen. Zit je dan de hele dag alleen maar binnen? Natuurlijk niet! We hebben een tuin en dakterrassen. Houd je wel van een wedstrijdje, dan kun je je helemaal uitleven op het voetbalveld.

Spelen en leren

In onze lokalen kun je terecht voor vrijwel alle activiteiten. Inpakwerkzaamheden, helpen in de moestuin en sporten zijn maar een greep uit de mogelijkheden. Elk lokaal heeft een eigen specialisatie. We hebben zes lokalen voor jongeren en twee voor kinderen. 

De Opstap

Ben jij veertien jaar of ouder en toe aan een volgende stap in je leven? Bij lokaal De Opstap leren je vaardigheden die je later kunt gebruiken als je gaat werken. Je kunt hier bijvoorbeeld een snuffelstage doen.

Wie komen er op onze dagbesteding?

Op De Zeester helpen we kinderen met een verstandelijke beperking verder met intensieve hulp. Ook met lichamelijke beperkingen en psychische stoornissen kun je bij ons terecht. Wil je meedoen met deze gezellige groep?  Neem dan contact met ons op. 

Dagbesteding De Zeester

Omgeving

De Zeester ligt op woonzorgpark Willem van den Bergh. Het park is gelegen in een prachtige groene omgeving. Je vindt er vele woningen van ’s Heeren Loo. Voor een dag vol vermaak hoef je dus nooit ver te lopen. Het terrein is bovendien gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

Praktische informatie

Dagbesteding De Zeester
Dolfijnlaan 1
2201 ZD Noordwijk
088 - 036 31 40

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 – 16:00 uur

Contact

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op