Adres en contact
Dolfijnlaan 1
2201 ZD Noordwijk
088 - 036 3140 Direct aanmelden

Dagbesteding De Zeester in Noordwijk
Dolfijnlaan 1

Werk of dagbesteding Leren en school


Ieder kind op de Zeester is bijzonder. Omdat je op dit moment niet naar school gaat heb je op de Zeester een eigen dagprogramma. Hierin staat jouw ontwikkeling centraal. We begeleiden jou om je zoveel mogelijk te laten groeien. We onderzoeken ook of het misschien mogelijk is dat je in de toekomst weer terug zou kunnen naar school.

In het kort

De Zeester is een dagbesteding voor kinderen en jongeren van 4 tot 18 jaar met een (licht) verstandelijke beperking. Er zijn verschillende lokalen. In ieder lokaal zit een andere groep. Deze groep bestaat uit kinderen met dezelfde interesses of met hetzelfde niveau. De begeleiders in de lokalen kunnen jou goed helpen bij wat je nodig hebt. Er zijn leuke en soms ook leerzame activiteiten. Deze passen bij wat jij kan en bij jouw interesses. Je kunt bijvoorbeeld knutselen, spelen met jouw favoriete speelgoed, sporten of buiten spelen in de tuin. In onze tuin staan leuke en uitdagende speeltoestellen, je kunt klimmen en klauteren, rennen en racen op de skelter. We hebben ook een moestuin waar vanaf het voorjaar in gewerkt kan worden. Elk kind krijgt bij de Zeester een op maat gemaakt dagprogramma. Zo helpen we jou om je persoonlijke doelen op te stellen en te behalen.

Het gebouw

De Zeester heeft lokalen verdeeld over twee verdiepingen. Daarnaast zijn er in het gebouw een snoezelkamer, een spelkamer, en een grote keuken. Ieder lokaal heeft ook een eigen kleine keuken. Lunchen doen we met elkaar, in het lokaal. In de ruimten tussen de lokalen kun je lekker relaxen. We hebben een tuin en dakterrassen. Houd je van een wedstrijdje? Dan kun je je helemaal uitleven op het voetbalveld.

Spelen en leren

In onze lokalen kun je terecht voor vrijwel alle activiteiten. Inpakwerkzaamheden, helpen in de moestuin en sporten zijn maar een greep uit de mogelijkheden. Elk lokaal heeft een eigen specialisatie. We hebben zes lokalen voor jongeren en twee voor kinderen. Wil je graag spelen met leeftijdsgenoten, dan zijn er genoeg andere kinderen. En heb je behoefte aan rust? Dan kies je voor een activiteit alleen. Wil je nieuwe dingen leren? Dan bieden we ook schoolse vaardigheden aan. Op welk gebied dan ook, er is bij ons ontzettend veel leren! En in het weekend en op woensdagmiddag ben je vrij!

Jouw toekomst

Op het moment dat je wat ouder wordt gaan we samen nadenken over de volgende stap. Je blijft bij de Zeester tot je 18 bent. Rond jouw zestiende gaan we samen met jou kijken wat bij jou past en waar jij gelukkig van wordt. We gaan met elkaar zoeken naar een fijne werkplek voor jou vanaf dat je 18 bent. Om je hierop voor te bereiden leer je vaardigheden die je later kunt gebruiken als je gaat werken. Je gaat bijvoorbeeld een snuffelstage doen om te weten wat bij jou past.

Wie komen er op onze dagbesteding?

Op de Zeester helpen we kinderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en complexe gedragsproblemen verder met intensieve hulp. Denk jij dat je op je plek bent bij ons? Neem dan contact met ons op.

Dagbesteding De Zeester

Omgeving

De Zeester ligt op woonzorgpark Willem van den Bergh. Het park ligt in een mooie bosrijke omgeving vlakbij de duinen en de zee. We gaan dan ook vaak naar buiten. Spelen in de speeltuin of in de Willemstuin, voetballen op het sportveld, rijden met de skelters of een potje footgolfen. Je kunt je dus op allerlei manieren goed vermaken!

Dagbesteding De Zeester
Dolfijnlaan 1
2201 ZD Noordwijk
088 - 036 31 40

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 – 16:00 uur

Contact

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op