Adres en contact
Deventerstraat 94 - 96
8171 AG Vaassen
Contact opnemen Direct aanmelden

Wonen met begeleiding in Vaassen
Deventerstraat 94a-b-c-96a-b-c-d-e-f-g-h

Wonen

Je bent jarig vandaag. Jij hebt besloten dat het wel eens tijd werd om met de hele woongroep uit eten te gaan. Gezellig! Met zijn allen fietsen jullie naar het restaurant, terwijl er druk gekletst en gelachen wordt. Iedereen houdt van lekker eten, maar misschien ben jij nog wel de grootste voedselliefhebber. En pannenkoeken zijn je favoriet!

Jij bestelt een Italiaanse pannenkoek. Met kaas, tomaat, en allemaal kruiden, heerlijk. Nog even wachten en ja hoor, daar komen ze. Aanvallen! In een mum van tijd zijn alle borden leeggegeten en zit je met zijn allen na te genieten van deze heerlijke maaltijd. Maar er past altijd nog een toetje bij… Verrassing! Als jouw toetje mét een knetterend sterretje binnenkomt, wordt er luidkeels gezongen. “Hieperdepiep... hoera!” klinkt, dat ziet er feestelijk uit! Wat een verwendag vandaag. En wat heb je toch een geluk met deze geweldige woongroep.

In het kort

Wil jij wonen aan de rand van Vaassen, met begeleiding die jou helpt met wonen en leven? De begeleiding kan enkele uren per maand zijn tot meerdere uren per dag, afhankelijk van wat jij nodig hebt. Je kunt hier zowel op een woongroep wonen, als zelfstandig in een appartement. Net wat jij wilt en aankunt. Alle mensen die hier wonen doen dagbesteding in de buurt.

Wonen in een woongroep of in een appartement

Op de Deventerstraat zijn drie verschillende woongroepen, waar een gezamenlijke huiskamer bijhoort. Op elke groep wonen 6 mensen. Als je de gang doorloopt, kom je bij alle slaapkamers. Je hebt hier namelijk je eigen kamer, met een badkamer en toilet.

Naast de mogelijkheid voor wonen op een groep met een eigen slaapkamer, kun je hier ook zelfstandig wonen. Er zijn namelijk ook 8 appartementen beschikbaar. Deze zijn ruim opgezet met je eigen woonkamer, een keukenblok, een badkamer en een eigen apart toilet.

Wonen met begeleiding aan de rand van Vaassen

Wonen aan de rand van Vaassen, met begeleiding die jou helpt met wonen en leven. Op de Deventerstraat kan het. De begeleiding kan enkele uren per maand zijn tot meerdere uren per dag, afhankelijk van wat jij nodig hebt. Ook voor dagbesteding is van alles mogelijk in de omgeving. Iedereen hier gaat naar de dagbesteding, tussen de 3 en 10 dagdelen per week.

Omgeving en openbaar vervoer

Je woont in een rustige straat met weinig verkeer en veel bomen. De plek is goed bereikbaar met het openbaar vervoer: de bus is 10 minuten lopen vanaf huis. Net als het centrum van Vaassen, met vele winkels, cafeetjes en restaurants.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op