Adres en contact
Deventerstraat 96
8171 AG Vaassen
Contact opnemen Direct aanmelden

Deventerstraat 96d*
Deventerstraat

Ben je tussen de 16 en 23 jaar en wil je leren hoe je zo zelfstandig mogelijk kunt wonen? Dan is wonen aan de Deventerstraat in Vaassen dé plek voor jou. Want we helpen je graag verder in je zelfstandigheid.

Lees verder voor informatie over de woning, de begeleiding en bekijk de foto's. Ook vind je onderaan de pagina een contactformulier.

In het kort

Aan de Deventerstraat in Vaassen leren jongeren tussen 16 en 23 jaar met een lichte verstandelijke beperking hoe ze zo zelfstandig mogelijk kunnen wonen. De begeleiders ondersteunen je bij wat jij daarvoor nodig hebt. Zij zijn 24 uur per dag aanwezig. Dus als je vragen hebt of als er iets is, kun je altijd op iemand terugvallen.

Zo kun je wonen

Je hebt je eigen kamer die je kunt inrichten zoals je zelf wilt. Wel staat er al een bed en een kast. Maar als je je eigen bed, kast of bureau wilt meenemen, dan kan dat ook. Je kookt en eet samen met je huisgenoten in de gezamenlijke woonkeuken. In de ruime woonkamer is het gezellig, je drinkt er samen thee, koffie of een glaasje frisdrank, je kijkt tv of doet een spelletje. De woning heeft ook een mooi terras. Samen zorgen jullie dat het huis netjes is en de was gedaan wordt.

Wie wonen er nog meer?

Je woont in een groep met 5 andere jongeren. Zij gaan naar school of hebben (werk)stage, dagbesteding of werkprojecten. In het gebouw zijn nog 2 andere groepswoningen. Daar wonen 10 jongeren die ook willen leren om zelfstandig te wonen. Verder zijn er in het gebouw 8 appartementen voor mensen met een lichte verstandelijke beperking. Zij wonen zelfstandig.

De omgeving

Je woont in een rustige straat met weinig verkeer en veel bomen. De plek is goed bereikbaar met het openbaar vervoer: de bus is 10 minuten lopen vanaf huis. Net als het centrum van Vaassen, met vele winkels, cafeetjes en restaurants.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op