Adres en contact
Marijkeweg 1
6708 AA Wageningen
Contact opnemen Direct aanmelden

Dikkie Dik Wageningen
Gewoon waar mogelijk, bijzonder waar nodig

Behandelen

Bij onze specialistische peutergroep in Wageningen staan beleven, ontdekken en leren centraal. Bij Dikkie Dik krijgt je kind de extra ondersteuning die het nodig heeft. Ontwikkeling in een veilige, stimulerende omgeving staat bij ons op de eerste plaats.

In het kort

Ben je ouder/verzorger van een kind dat net wat meer begeleiding en ondersteuning nodig heeft dan andere kinderen? Of maak jij je zich zorgen over het gedrag of de ontwikkeling van je kind? Is het binnen de reguliere kinderopvang of peuterspeelzalen niet mogelijk om de specifieke begeleiding te krijgen die jouw kind nodig heeft? Kom dan eens kennismaken bij een van de locaties van Dikkie Dik!

Omgeving

Dikkie Dik Wageningen is gehuisvest in school SBO de Dijk. Met de nabijgelegen bushalte (halte Haagsteeg) makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Op 5 minuten loopafstand is het centrum van Wageningen.

Voor wie

Onze specialistische peutergroepen zijn voor kinderen tussen de 0 en 5 jaar en bevinden zich in Ede, Barneveld en Wageningen. Na de start van een kind op Dikkie Dik volgt er een observatieperiode van ongeveer 6 weken. Na deze weken volgt er een gesprek om samen met jou als ouder/verzorger af te stemmen hoe het traject de komende periode zal verlopen. Op elke groep staan 2 professionele begeleidsters. Daarnaast bestaat het multidisciplinaire team uit een gedragsdeskundige, logopedist, ergotherapeut, fysiotherapeut. Per kind wordt bekeken welk specialisme nodig is. Binnen de groepen wordt individueel of in kleine groepjes gewerkt, zodat uw kind die extra ondersteuning of begeleiding kan krijgen die hij/zij nodig heeft.

Adres, contact en openingstijden

De groepen zijn telefonisch bereikbaar tussen 8.30 uur en 15.30 uur.

Wageningen (ma t/m vrij)


Marijkeweg 1
6708 AA Wageningen

06 - 13 67 39 26

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op