Adres en contact
Dirck Verhagenstraat 5
2215 PS Voorhout
Contact opnemen Direct aanmelden

Dirck Verhagenstraat 5
Dirck Verhagenstraat

Vanmiddag ben je de hele middag bij de dagbesteding Hooghe Bergh geweest. Het was een beetje een lastige dag, soms voelde je je erg onrustig. Zeker toen er een heleboel kinderen kwamen. Gelukkig kon je even bijkomen in de snoezelruimte. Dan is het tijd om naar huis te gaan, voor het eten. Jullie eten lekker samen, aardappels met broccoli en gehaktballen. Lekker Hollands, daar houd jij wel van!Na het eten nog even tv kijken en dan ga je lekker in bad. De begeleidster wast je met veel liefde. De tijd gaat heel snel, en al snel kruip je onder de dekens van je bed.

In het kort

De Dirck Verhagenstraat 5-7 is een groepswoning voor jongeren en volwassenen van alle leeftijden. De bewoners zijn ernstig tot zeer ernstig verstandelijk beperkt, soms met een lichamelijke beperking. Ze zijn actief en doen graag veel dingen. De sfeer in de woning is gezellig en huiselijk. De begeleiding richt zich op het ontwikkelen van vaardigheden en zelf de dagelijkse dingen kunnen doen.

Grote tuin

De woning bestaat uit twee rijtjeshuizen met allebei twee verdiepingen. Op de begane grond zijn een zitkamer met open keuken, twee slaapkamers en een gedeelde badkamer. Naar de eerste verdieping is een traplift, zodat mensen die moeilijk ter been zijn een kamer boven kunnen hebben.Op de eerste en tweede verdieping zijn vijf slaapkamers en een gedeelde badkamer. De badkamer op de eerste verdieping heeft een ligbad. De huisnummers 5 en 7 delen de slaapwachtruimte en de grote tuin.

De omgeving

De Dirck Verhagenstraat 5-7 ligt in een rustige woonwijk. In de buurt wonen vooral gezinnen met jonge kinderen. Tegenover de woningen liggen het dagcentrum Hooghe Bergh van ’s Heeren Loo en een basisschool. Overdag is het vrij rustig in de wijk, behalve wanneer ouders hun kinderen naar school brengen of van school ophalen. Tegenover het huis is ook een huisartsenpraktijk en een dokterspost is vlakbij. Winkels en openbaar vervoer zijn op loopafstand. Ook met de auto is de Dirck Verhagenstraat goed bereikbaar.

Wie wonen op de Dirck Verhagenstraat 5-7?

Hier wonen mensen met een ernstige tot zeer ernstige verstandelijke beperking. De bewoners zijn van alle leeftijden, van jong volwassenen tot ouderen. Wij ondersteunen bewoners zowel één op één als in de groep. Overdag is er 24-uursbegeleiding in één van de twee woningen. ´s Nachts is een slaapwacht met ondersteuning van een uitluistersysteem aanwezig.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op