Adres en contact
Dirkeweideweg 3
6716 AL Ede
Contact opnemen Direct aanmelden

Dirkeweideweg 3
Dirkeweideweg

Een wandeling door de wijk, of toch naar het centrum van Ede? Heb je zin in groen om je heen? Dan loop je in 10 minuten naar het mooie park met vijver. Toch lekker thuisblijven? Dat kan natuurlijk ook in de gezellige gezamenlijke woonkamer. Heerlijk met een kopje warme thee of koffie.

In het kort

Dirkeweideweg 1-3 is een geschakelde groepswoning voor volwassenen en ouderen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Er is 24 uur per dag begeleiding. We zorgen voor rust, huiselijkheid en regelmaat. Dagelijks zijn er vaste gezamenlijke momenten zoals koffiedrinken of samen eten. We luisteren goed naar de wensen van iedere bewoner en zijn of haar familie.

Overdag gaan de bewoners naar een vorm van dagbesteding.

Gebouw

Dirkeweideweg 1-3 zijn 2 geschakelde woningen. Op nummer 1 wonen 8 mensen. Op nummer 3 wonen 10 mensen. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer. De meeste zijn op de begane grond. De bewoners delen de badkamers. Elke woning heeft een grote gemeenschappelijke huiskamer met keuken. Ook is er een gezellige ruime tuin bij de woning.

Omgeving

De geschakelde woning staat in de rustige woonwijk De Rietkampen in Ede. Hier wonen mensen met en mensen zonder beperking als buren naast elkaar. In de wijk is een dagbestedingscentrum op loopafstand van de woning. Veel buurtbewoners met een beperking gaan hier overdag naartoe.

De woonwijk De Rietkampen heeft een winkelcentrum met cafetaria’s. In de wijk zijn ook een bioscoop, een sporthal, een kerkelijk centrum en een ziekenhuis. Alle voorzieningen liggen op loopafstand. Net als het park met een meertje waar je lekker kunt wandelen. Maar een rondje door de wijk kan natuurlijk ook.

Vanuit het centrum van Ede is de woning goed te bereiken met de fiets, de auto of met het openbaar vervoer. Vanaf het station rijden er bussen naar de woonwijk. Met de fiets ben je binnen 15 minuten bij de woning.

Ede heeft veel leuke winkels en cafetaria’s en is zeker een bezoekje waard! Aan de rand van het centrum is een NS-station. Er rijden onder andere treinen richting Nijmegen, Utrecht en Amersfoort .

Voor wie?

Op nummer 1 wonen oudere bewoners tussen de 30 en 80 jaar met een verstandelijke beperking. Naast de dagelijkse begeleiding is er ook verpleging.

Op nummer 3 wonen volwassen met een verstandelijke beperking in de leeftijd van 25 tot 55 jaar. Enkele bewoners vertonen moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG).

De zorgvraag in beide woningen is divers. Voor elke bewoner kijken we wat hij of zij nodig heeft.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op